Social

Când se colectează sacul albastru la Bistrița, luna aceasta

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud informează că sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton în municipiul Bistrița și în localitățile componente se colectează în ziua de miercuri 3 aprilie.

”SACUL ALBASTRU pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton se va colecta în municipiul Bistrița și localitățile componente în data de 3 APRILIE 2024!

Având în vedere prima săptămână întreagă din luna aprilie 2024, programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente, începe miercuri, 3 APRILIE 2024, prin colectarea sacului albastru.

Vă rugăm să scoateți din timp sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie carton în fața porții, fie cu o seară înainte, fie dimineața devreme. Este posibil ca pe anumite trasee, mașina de colectare pentru sacul albastru să ajungă după-masă sau seara.

Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți, iar operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri!

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde. Miercuri 6 MARTIE 2024 se vor colecta STRICT deșeurile reciclabile din hârtie / carton.

Puteți consulta noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Haideți să să dăm valoare deșeurilor și să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS