Social

Când se deschide noul sezon estival la Băile Figa. Care sunt noutățile

Se apropie momentul deschiderii sezonului estival 2023 la Complexul Balnear Băile Figa. Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, a anunțat că prima zi în care se vor deschide oficial porțile stațiunii este sâmbătă 10 iunie.

Tarifele vor fi aceleași ca și anul trecut: 20 de lei în timpul săptămânii, iar vinerea, sâmbăta și duminica – 30 de lei.

Va exista și posibilitatea ca oamenii să folosească facilitățile ambelor complexuri plătind un singur tarif: cele de la Centrul Recreativ Legacy până la ora 13.00 și cele din stațiune după ora 13.00.

”Ne dorim să atragem cât mai mulți turiști. Infrastructura Băilor Figa, pentru că avem 15 ani de când le folosim, s-a ridicat la un nivel la care eram obligați. Avem Centrul Recreativ Legacy și se finalizează acolo centrul social de zi, care va fi inaugurat în 27 iunie în prezența ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș. Cu aceste două investiții, toată infrastructura din jurul Băilor Figa a fost dusă la un nivel înalt. Am făcut mari reabilitări acolo, totul s-a înnoit”, a declarat primarul Nicolae Moldovan.

Până la momentul deschiderii stațiunii Băile Figa, la Beclean vor avea loc în perioada 1-4 iunie o serie de evenimente dedicate Zilei Copilului.

”Fiecare asociație, club, școală, grădiniță va participa la acest program pentru copii. Vom avea și un concurs de înot cu 220 de participanți, în 2 iunie, iar în 3 iunie vine Gașca Zurli, între orele 11.00 și 13.00. Scena va fi amplasată în fața Primăriei. Toți copiii sunt așteptați în centrul orașului. Vom face și o vizită la mult așteptatul parc de joacă pentru copii de la centrul social de zi”, a anunțat primarul orașului Beclean.

În 4 iunie, de Rusalii, în satul Figa se va organiza obiceiul tradițional ”Împănatul boului”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS