Actualitate

Evenimente de început de vară la Beclean și Figa. Spectacol cu Gașca Zurli

Primăria orașului Beclean organizează în perioada 1-4 iunie o serie de activități și evenimente dedicate Zilei Copilului, dar și cu ocazia sărbătorii Rusaliilor.

Joi 1 iunie, de la ora 10.00, are loc un miniturneu de fotbal pe stadion și pe terenul sintetic din str. Petru Maior, iar în zona parcului central – activități de Ziua Copilului (desene pe asfalt, jocuri). De la ora 12.00, la amfiteatrul de lângă primărie, este programat un spectacol de teatru pentru cei mici.

Vineri 2 iunie, între orele 10.00 și 13.00, la Colegiul Național ”Petru Rareș” se desfășoară diverse activități. La ora 14.00, la bazinul didactic începe Cupa copiilor la înot. De la ora 17.00, pe scena din centru are loc un spectacol folcloric și de dansuri populare susținut de ansamblurile din oraș.

Sâmbătă 3 iunie, în centru, de la ora 10.30, după un moment de dans modern, în scenă intră Gașca Zurli. La ora 13.00, doritorii se pot deplasa cu autobuzele electrice la locul de joacă de la Băile Figa.

Duminică 4 iunie, de Rusalii, de la ora 14.00, în satul Figa are loc obiceiul tradițional ”Înstruțatul boului”, urmat de un spectacol folcloric la Căminul Cultural.

1 comentariu

  • Pe cînd și o minimă amenajare pentru ” CAMPING” – LOCUL EXISTĂ – doar puțin interes !!
    *Alimentare cu apă ;
    ** Curent electric ;
    ** * Toalete ecologice !!
    ∆∆∆ Spor la treabă !!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.