Actualitate

Când va fi gata căsuța veverițelor și câte familii vor locui în ea

Primarul Ovidiu Crețu a anunțat când va fi terminată căsuța pentru noile veverițe care vor popula Parcul Municipal, din bugetul local fiind alocată în acest sens suma de 21.000 de lei (aproximativ 4.600 de euro).

1 mai maxim ca termen de a o amplasa în parc, cu tot cu veverițe. Nu vom cumpăra de la firma aceea din Galați, vom ieși ceva mai ieftin. Eu am zis să cumpărăm șase veverițe, dar specialiștii în veverițe spun că sunt prea multe și să ne limităm la patru. Vor fi într-o volieră, pe același principiu ca și porumbeii, dacă îi ții până fac pui ei se întorc. În momentul în care vor avea pui, vom deschide partea de deasupra astfel încât să poată urca în copaci. Eu bănuiesc că se vor obișnui acolo și cu mâncarea, și cu un anumit nivel de siguranță și atunci vor veni înapoi. Voliera va fi realizată de o firmă din Bistrița. În ceea ce privește veverițele, este un cetățean care are un Pet Shop și el ni le aduce la prețul de care am vorbit inițial. Nu știu să vă spun exact cât costă o veveriță, cei de la Galați au spus atunci că ei vând la prețuri mari, probabil sunt niște veverițe mai speciale de încap în capacul de la ceas, nu știu despre ce veverițe era vorba, dar vrem veverițele astea de la noi, care sunt aclimatizate și rezistă bine în condiții de iarnă”

Consiliul Local Bistrița a aprobat în februarie alocarea sumei de 21.000 de lei pentru o căsuță în care să stea veverițele din Parcul Municipal, în preț intrând și cumpărarea unor perechi de veverițe.

Căsuța veverițelor va costa puțin peste 17.000 de lei, iar veverițele vor fi cumpărate la prețul de 450 de lei bucata, astfel că până de Paști acestea vor putea fi văzute în parc.

10 comentarii

  • Nu te lasă condus de lupte politice ! Căsuța cu veverițe va fi marea atracție a parcului , indiferent de răutățile proliferate de adversarii primarului Cretu !

  • asteptam sa vedem ce or sa zica asociatiile de protectie a animalelor dupa ce le vei inchide ca la circ si le vei pune sa se prostitueze.
   probabil ca amenzile tot din banii prostilor vor fi platiti.

   si atunci primare te vei face mic si vei incapea in capacul de la ceas.
   ceasul ala de pe axa turistica care arata invariabil aceeasi ora.

 • Si adultii , dar si copiii se vor bucura de aceste veverițe . Parcul va fi si mai frumos decât este , pentru ca va avea viața ! O idee minunata , întrebați copiii , pe ei nu ii putem bănui de simpatii politice !

 • Crețule, măria ta,
  La butoane nu mai sta.
  Lasă-n seama struților,
  Clapele butoanelor.
  Și tragerea sforilor
  Las-o veverițelor,
  De șireturi să te tragă
  Ziua-ntreagă, noaptea-ntreagă.
  Când o să scape de tine,
  Bistriței-i va merge bine.

  • PNL si PD-L , tot o apă si-un pământ ,
   Oameni fără de cuvânt !
   Nu va place veverița ,
   Nu va place nici căsuța !
   Cățărați pe minciunele
   Vreți s-ajungeți la putere !
   Însă acest primar sugubăț
   A făcut ceva măreț …
   Oamenii il vor vota
   De voi lumea va uita !
   La revedere si PA !

 • Veveritele autohtone sunt interzise la comercializat in pet shoopuri,eventual ceva gradini zoologice….lasati-o molae cu petshoopul.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS