Social

Candidaţii la Primăria Sîngeorz-Băi, umăr la umăr ”pentru viață, femeie și familie”

Traian Ogâgău (PNL), Daniel Suciu (PSD) şi Radu Cârcu (ALDE) au stat umăr la umăr, la Sîngeorz-Băi, cu ocazia ”Marşului pentru viaţă” al cărui slogan a fost anul acesta „Pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie”.

Cei trei candidaţi la funcţia de primar au început aşadar campania electorală, una cât de poate de deschisă şi de incintantă, după ce actualul primar Roland Venig (PSD) a anunţat că nu mai candidează pentru alt mandat.


”O zi specială”, a scris pe Facebook Traian Ogâgău.

Marşul pentru viaţă”, organizat în mai toate oraşele din ţară, a avut loc în premieră în acest an şi în oraşul candidati 2Sîngeorz-Băi. ”Această acţiune vine pe de-o parte să arate că viaţa este un dar al lui Dumnezeu de care omului nu îi este permis să se atingă, iar pe de altă parte să ne arătăm adeziunea la tema generală în care Biserica Ortodoxă se înscrie anul acesta, adică a educării tineretului, a ocrotirii familie şi a opririi unor nesăbuite atitudini faţă de viaţă, cum ar fi avortul”, a spus pr. Paul Gavriloaie, directorul Centrului Misionar din Sîngeorz-Băi.

S-a pelcat în marș de la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavriil”, cu oprire la Biserica „Sf. Nicolae”, cu întoarcerea în curtea Centrului Misionar de Tineret „Ioan Bunea”, unde s-a rostit o rugăciune.

Marșul a fost organizat de Protopopiatul Năsăud, parohiile ortodoxe componente ale Cercului pastoral-misionar Sîngeorz-Băi şi Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din localitate şi susţinut şi de alte parohii din zonă: Ilva Mică, Leşu, Ilva Mare.

7 comentarii

 • Acuma ii vedem inainte de 5 iunie ca pe urma nimic….macar venig nici pana acuma nu s-a afisat la chestii de astea indiferent ca a fost campanie sau nu.De ogagau ce sa mai zic,nunti,boteze,inmormantari sau marsuri ,el e prezent:-))

 • Mars pentru ,,viata, femeie si familie” ?
  Se pare, ca domnul Ogagau e foarte atasat fata de aceste valori: femeie-familie.
  Casatoria de forma si invinetirea, in trecut, a ochiului nevestei nu sunt in contradictie cu falsa sustinere a valorilor mentionate anterior ?

 • Eu stiu ca intodeauna comanda ” MARS ” ( in partea locului ) este adresata CAINILOR, care daca nu o executa ….o iau pe coaja !

 • Carcotel, mai are si alte intelesuri substantivul ,,mars”.
  Fiecare intelege ce poate, in functie de nivelul sau intelectual.
  Largeste-ti orizontul, cu cele de mai jos !

  MARȘ, (1, 2, 3) marșuri, s. n., (4, 5) interj. 1. S. n. Mers, deplasare a unei unități militare sau a unui grup organizat (într-o anumită formație). ◊ Marș forțat = marș executat cu o viteză sporită față de cea normală. ♦ (Înv.) Distanță parcursă de o unitate militară în 24 de ore. ♦ Acțiune militară viguroasă îndreptată asupra unui obiectiv. ♦ Probă atletică de mers rapid pe distanțe lungi. ♦ P. gener. Deplasare, drum, cursă (obositoare). 2. S. n. Compoziție muzicală puternic ritmată, care adesea reglează cadența pasului unei formații, a unui cortegiu etc. 3. S. n. Compoziție literară în versuri, scrisă spre a fi cântată pe o arie de marș (2). 4. Interj. Cuvânt cu care se comandă pornirea unei unități militare sau a unui grup organizat. 5. Interj. Cuvânt cu care se gonește un câine sau, p. gener., un om. – Din fr. marche, germ. Marsch.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS