Social

Căruțaș rănit, preluat de elicopterul SMURD

Echipajul de de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și Salvamont Bistrița-Năsăud au intervenit într-o zonă greu accesibilă între localitățile Zagra și Poienile Zagrei, în Munții Țibleș, unde un bărbat s-a accidentat în timp ce conducea un atelaj hipo, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Victima, care era conștientă și prezenta un traumatism toracic, a fost stabilizată de echipajul medical. Bărbatul de 35 de ani căzuse din căruță, fiind călcat de cal.


În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Jibou, pentru a-l transporta la o cliniă de specialitate din municipiul Cluj-Napoca.

”Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați prin intermediul 112 despre faptul că un bărbat este rănit în extravilanul localității Zagra. În urma intervenției, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani din Zagra, în timp ce se afla în extravilanul localității Zagra, a fost accidentat de o cabalină care tracta atelajul hipo pe care îl conducea. Bărbatul a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind solicitat și un elicopter SMURD care a transportat victima la spital. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând documentarea faptei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: ISU BN

1 comentariu

  • Dintr-o zonă greu accesibilă între localitățile Zagra și Poienile Zagrei, în Munții Țibleș, victima a fost transportată cu elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Jibou, la o clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca. Intervenția e limpede și logică. Să sperăm că victima se va recupera în cele mai bune condiții.
    Acum înțeleg mai bine de ce s-a făcut heliport pe Spitalul Județean de Urgență. Să-și facă șefii selfie și să le pună pe social media ca să le facă în ciudă clinicilor de specialitate din municipiul Cluj-Napoca că ei n-au. Încă o zi în care cei 13 magnifici angajați ca să lustruiască balustradele heliportului și-au luat salariul degeaba.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS