Recomandări Social

Accident pe Dealul Târgului. Tânără scoasă din mașină de un pompier care mergea la lucru

(FOTO-VIDEO) Un echipaj de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și polițiștii rutieri, au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17 C la intrare în comuna Dumitra, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului tânăra scoasă din autoturismul răsturnat pe plafon de către un pompier militar care se îndrepta spre unitate (urma sa intre în tura de serviciu de astăzi).

Ținând cont de faptul ca în urma accidentului au rezultat scurgeri de combustibil, după o evaluare preliminară a victimei, subofițerul ISU BN a procedat la extragerea de urgență a tinerei, prin portbagajul autovehiculului, în condiții de siguranță.

”Moldovan Ionuț a fost primit, și în această dimineață, cu dragă inimă de către colegii din tura de serviciu, mai ales după ce au aflat că motivul întârzierii sale a fost unul mai mult decât nobil. În drum spre unitate, a trecut pe lângă o mașină răsturnată, în zona Dealului Târgului, și a extras de urgență, în condiții de siguranță, o femeie rămasă blocată în interior. A făcut aceasta, doar după evaluarea victimei și din cauza riscului de explozie provocat de scurgerile de combustibil. Și a făcut asta pentru că este un salvator adevărat, unul cu care ne mândrim toți colegi, mai ales că nu este la prima situație pe care o gestionează cu tact și profesionalism. Jos pălăria, Ionuț!”, a transmis ISU.

Femeia nu prezenta mărci traumatice vizibile, a fost evaluată de echipajul de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și, din fericire, nu s-a impus transportul acesteia la spital.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, din primele date, un autoturism condus de o tânără de 19 ani din Dumitra, în timp ce se deplasa pe direcția Bistrița – Dumitra, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț. În urma accidentului a rezultat rănirea șoferiței. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Etichete

4 comentarii

  • Felicitari domnule Moldovan Ionut. Esti omul potrivit la locul potrivit, chiar si in concediu. Din vara tot asa iti merge: salvezi oameni, ba de la inec, ba de pe cartosabil. Tine-o tot asa cu sanatate maxima si „forta”.

  • Măi numai tembeli(le) tranzitează zona ceea…aprope ziua și accidentul, majoritatea copiloci fără experiență, dar cu aere (asta ca să nu spun cu vânturi) în cap! Ce poleiul lui pește prăjit în zona ceea și la ora asta? Alții sute cum au tranzitat zona ceea????

  • in timp ce unii isi fac treaba, alt site de stiri locale se distreaza pe tiktok cu politia locala si sterge tot ce este anti-sistem PSD :))

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.