Actualitate

Casa Județeană de Pensii distribuie primele 52 de bilete de tratament în stațiuni din țară

Casa Națională de Pensii Publice a început procesul de atribuire a biletelor de tratament balnear solicitanților îndreptățiți, asigurate prin unitățile de tratament aflate în proprietatea sa.

Pentru prima serie, Casei Județene de Pensii Bistrița-Năsăud i-au fost repartizate 52 de bilete de tratament în stațiunile pe care le deține Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă “T.B.R.C.M.” – S.A., respectiv: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Covasna, Moneasa, Olănești și Geoagiu cu începere din 09, 10 și 11 – martie (în funcție de stațiune).

Având în vedere timpul scurt între primirea acestora și data plecării în stațiune, pentru prima serie de bilete nu se va face repartiția automată.

Biletele de tratament pentru prima serie se pot ridica începând cu data de 07.03.2023, de la sediul instituției, situat în municipiul Bistrita, B-dul Republicii, nr. 22 – camera nr. 10.

Relații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0263/232.095 – interior 125 – Compartiment Bilete de Tratament.

Documentele necesare în vederea eliberării lor sunt: act de identitate, cupon de pensie din ultima lună, bilet de trimitere de la medicul de familie și certificat de încadrare în grad de handicap, după caz.

Conform prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, Casa Națională de Pensii Publice are în proprietate unitățile de tratament balnear – S.C. T.B.R.C.M –S.A.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS