Economie

Cât costă o ”vilă impecabilă” din Bistrița, construită la liziera pădurii

Descrisă drept o ”vilă impecabilă la liziera pădurii”, o proprietate situată pe strada Ghinzii din Bistrița, este scoasă la vânzare la un preț cu șase cifre pe un site internațional de vânzări. Punctele ei forte sunt o piscină acoperită, saună și jacuzzi.

”Undeva la liziera pădurii, cu râul Bistrița curgând prin față, o stradă privată și liniștită duce spre o proprietate retrasă unde încă de la intrare verdele perfect manicurat induce o stare de bine; impresia pe care o lasă este luminoasă, îngrijită, cu linii curate, o puternică componentă aspirațională și un vag aer mediteranean dat poate de vegetație sau de albul zidurilor sub țigla de pe acoperiș ce cade vălurit pe corpurile de clădire.

Un brad argintiu punctează semeț intersecția aglomerată-n verde a grădinii; aleile reiau în piatră ideea de curbă care se regăsește pe proprietate și în alte zone – acoperișul ondulat, tăietura geamului de la living, etc. Interiorul este confortabil, atmosfera caldă, odihnitoare și gata să asigure confort pentru un număr mare de persoane – zonele comune precum insula din bucătăria deschisă și livingul sunt menite să strângă în jurul mesei o familie extinsă. Băile atrag atenția printr-un design modern în care cada stand alone este piesă de rezistență”, este descrisă vila construită în 2007 pe site-ul internațional de vânzări.

Aici se menționează că, la subsol este camera tehnică având centrale, boilere și instalații piscină, dar și una de recreere și cramă. La parter pot fi parcate două mașini în garaj și de acolo se poate ajunge în living-ul cu șemineu, zona pentru luat masa și bucătăria deschisă. A doua bucătărie, închisă, și o calcătorie sunt în apropiere. Tot pe acest nivel sunt camera de oaspeți cu baie, biroul și un vestibul, iar la mansardă sunt 3 dormitoare cu baie fiecare.

Proprietatea mai are o piscină acoperită de 100 mp, saună și jacuzzi, dar și terasă amenajată cu grătar.

Pe această proprietate se cere suma de 890.000 de euro.

Etichete

20 comentarii

 • Am citit prezentarea!!
  Puteti cumpăra un vis, sentimente; imaginație, o stare de bine, o puternică componentă aspirațională și un vag aer mediteranean, familia adunată în jurul mesei, fericire!
  Nicio diferență între acest anunț și ceea ce scrie pe sticlele de vin. De fapt tu nu cumperi vin, tu cumperii, arome de papaya, miros de trandafiri, spiritul Toscanei, valurile Mediteranei, vulcanul Vezuviu.

  Stau și mă întreb dacă cei care scot vile scumpe la vânzare, nu cumva au probleme financiare din cauza dobânzilor, crizei economice, afacerile nu le merg prea bine și încearcă să facă rost de bani?

  85
  7
  • Poate proprietarul vrea s-o vândă pe-asta mică și să-și construiască alta mai mare.
   La asta v-ați gândit?
   Și la urma urmei e treaba lui ce face cu ceva ce îi aparține.

   5
   11
  • @ vasi Recunosc că nu ne-am gândit fiindcă dacă nu ar fi ceva probleme cu aceea casă este logic că nimeni nu ar părăsi o casă ” impecabilă ” şi ( stai că acum trebuie să mă uit din nou la textul din articol că este greu să rețin chestia aceea ) aha şi „cu o puternică componentă aspirațională”

   7
   2
 • Stau si ma intreb daca si pe lumea aialalta avem aceleasi conditii si mai ales fitele se implinesc ?
  Merita oare sa te inconvoi de spate sa faci rost de atatia bani ?

  47
  1
 • Ce bine te simti intr o casa 60mp superizolata cu 0 costuri la intretinete, camara plina, frigider porno/adica gol!
  Bine….totul pe 2 hectare, apriape de animale, departe de oameni si poluare! Restul e …..ce prinesti din vanzarea acestor case inexplicabil de mari!!!!
  Apropo…pentru piscina sunt butoaie de 1000l la dedeman…excelente!!! Negre pentru cunoscatori!

  28
  3
  • au uitat să menționeze
   Printre „puncte forte” și putina adrenalina 🪵🐻și „vizionarea Ursului carpatin, realtime,prin ferestrele de la sala cu piscină”!
   -Când ies ăștia din hibernare, și caută mâncare pe Ghinzii, visul frumos se va spulbera ! Poate…
   „Oct/2023_ISU Bistrița-Năsăud a trimis un mesaj prin sistemul Ro-Alert privind apariția unui urs în zona Străzii Valea Ghinzii din municipiul Bistrița.
   https://jurnalul.ro/stiri/locale/alerta-urs-strada-bistrita-945819.html

   17
   2
 • Eu dacă aş avea grămanda aceea de bani aş vrea să-mi facă o casă exact cum vreau eu şi întro zonă bună şi nu cum sau gândit foşti că ar fi ” impecabil „.

  37
  3
  • Majoritatea care merg in concedii aleg vestul 99%… oare de ce nu merg la est, la moscova??? De ce nu se merge in est la munca, de ce tocmai in vest? Vestul nu este pentru tine dezmatatule!

   13
   6
 • Liziera pădurii cu râul Bistrița curgând prin față, în zona Ghinzii este invenția unora, ca impresie artistică. În rest se pare că ziarele de informații și educare civică, ajung ziare de reclame. Merge și așa în România supereducată! Dacă are cumpărători poate dau un comision și ei!

  6
  3
  • pentru o casuta din asta iti trebuie venituri nete de cel putin 3000 euro pe luna sa o simti!
   asa i ca nici tu nu i ai?
   chiar daca i-as avea nu as cumpara o casa din asta!
   de ce?
   nu are mai mult de 1500-2000mp!
   daca as avea 1 milion de euro….AS PLECA IN SECUNDA DOI DIN ROMANIA!
   (undeva unde pot cumpara 4 proprietati si sa inchiriez trei …)

   17
   3
  • Lasă Gigi că avem nevoie să vedem şi noi nişte case cu concepte ultra moderne poate ne prindem şi noi. Spre exemplu anul trecut a fost prezentată o casă peste podul Budacului ulramodernă şi ea numai că avea ferestrele fix în stradă , iar locul de parcare a automobilului era şi el tot în stradă că dacă intrau cu maşina în curte nu mai puteau intra în casă.

 • saracii de voi , peste putin timp va linisteste al treilea razboi mondial.
  va ies voua figurile din cap indiferent unde migrati bai nefericitilor cu bani sau fara bani.

  5
  9
 • @Logic
  E simplu…
  Proprietatea este dotată cu aspirator puternic, care probabil este inclus în prețul de vânzare.
  Ce altceva ar putea fi „componenta aspirațională puternică”?

 • Din pacate 95% care comenteaza aici au o gramada de timp liber. In acelasi timp, nu au studii superioare si nici nu o sa realizeze ceva in viata, fapt pentru care isi varsa frustarile in comentarii.
  Multe downvoturi o sa iau, da sper ca v-am scuturat si va treziti.

  6
  5
  • Ai inceput cu dreptul primul 👍🏻 de la mine.
   8 clase ale mele doar pentru atâta au dat.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.