Actualitate

Câți câini fără stăpân umblă pe străzile din Bistrița și ce metode aplică municipalitatea

Viceprimarul Bistriței, Sorin Hangan, a vorbit în ședința Consiliului Local despre situația câinilor vagabonzi din oraș, răspunzând interpelărilor consilierilor municipali.

”Din păcate nu este așa simplă povestea, nu se rezolvă situația doar mergând pe capturarea lor. Discutăm de aproximativ 800 de câini vagabonzi care au niște culoare ale lor. Noi capturăm tot ceea ce putem din proximitatea aglomerațiilor. Adăpostul de câini este plin, nu mai avem unde să punem un câine, facem eforturi să exportăm cât mai mulți. Probabil că luna aceasta vom exporta în jur de 50 și vom face loc pentru alții. Câinii vagabonzi nu vin din eter, ci din curțile oamenilor. Luăm zonele din oraș la rând, sterilizăm câinii gratuit, pentru că avem două cabinete medicale, și îi cipăm. În acest ritm, odată cu exportul și capturarea lor, în câțiva ani sperăm să ajungem spre zero cu câinii vagabonzi”, a spus Sorin Hangan.

2 comentarii

 • da domnule consilier, de ce nu se verifica respectarea legii si sa ii amendati pe aia care o incalca?? de ce nu verificati curte de curte, bloc cu bloc sa vedeti care caini cu stapana sunt sterilizati, iar care nu vor sa le fie confiscati, sterilizati si ianpoiati daca ii mai vor??? ca asa doar le facem buzunarele pline unora, zeci de ani de acum inainte. De ce puneti preventia pe locul 3???? fiindca nu se castiga atat de bine??? un control nu am vazut de acest gen!!! munca in zadar, pe banii nostri! va dati destepti si faceti exact invers de cum ar fi corect! aveti lege, aveti servicii, politie locala, de ce nu se face nimic in acest sens? doar bla bla,…vom face….

  38
  2
  • Looseru’ nici de katzelar sef nu i competent.Auzi la el…Cainii vagabonzi au culoare,adica trasee.Poi ce sa facem buey smekere? Sa nu ne intersectam cu traseele maidanezilor?.Ca dupa capul tau femeia care a fost sfartecata de ,,bietii căței” in Bucuresti trebuia sa nu le calce culoarele?Uite ca tot au localii masini electrice silentioase.Poate faci niste echipaje mixte ,localu si hingheru…Se apropie astia cu Springul ,tiptil si îi prind.

   5
   3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS