Actualitate Recomandări

Care sunt prioritățile municipalității în 2023. ”Buget orientat spre dezvoltare”

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a prezentat într-o conferință de presă bugetul orașului pe 2023, care va fi supus aprobării Consiliului Local în ședința extraordinară de vineri 3 februarie.

”Bugetul este orientat spre dezvoltare”, a spus el, prezentând apoi reperele bugetului local.

Tot miercuri a fost programată și dezbaterea publică pe buget.

27 comentarii

  • Deschideți o anchetă să aflăm cine a pus obstacolele acelea ridicole care blochează strada Codrișor și din ordinul cui !

   91
  • Mulțușesc Radu acum am aflat cine este de vină pentru blocarea străzi Codrișor,
   Incopetentul în loc să asfalteze strada să nu se mai peoducă acidente incopententu a blocat strada cu acele obstacole fix de-an pixul.
   Radule uităte pe harta oficială de pe site-ul primăriei și în PUG vezi că Strada Codrișor și porțiunea dintre obstacole este stradă.
   Ne mai mirăm atunci că nu seface organigama și toate neamurile și incompetenți rămân pe funcți cu salari nesimțite și nemeritate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   79
   3
  • PUG și Regulamentul de Urbanism sunt facultative în Bistrița fiecare încalcă legea cum vrea în orașul ăsta de la dezvoltator până la fucționarul din primăriei ,

   65
   1
  • Din penibil în penibi așa se întâmplă când vrei să ascunzi o boroboață cu alta și mai mare.
   Penibil au blocat o stradă numai pentru a scăpa de o amendă.
   Bine că acidentul nu a fost cu victime că incompetenți ăștia erau în stare să pună obstacole în tot orașu .

   63
   1
  • Și care este problema cu promenada ? Promenada poqte fi acolo pe strada Codrișor adică un trotuar cu băncuțe pe marginea râului pe care să se plimbe oameni și două benzi auto pentru mașini .
   Tot orașul este numai o promenadă ! : Culoarul Maior Bărnuțiu este blocat de strada Parcului cu semaforul pentru riverani, pe Titulescu nu ai unde să mergi că te blochează zona pietonală de pe strada Liviu Rebreanu, centru va blocat de benzile de autobuz care ocupă tot spațiul carosabil pe Șincai,
   Decebal este blocat de celebrul pasaj, culoarul alternativ Rodnei Arțarilor va fi blocat de pasajul Gări Tărpiului, singura rută rămasă să traversezi pe lung orașul a rămas doar Republicii. Toată lumea va fi cu mașinile pe Republici iar aici la orele de vârf și când încep școlile va fi nu jale ci dezastru acolo.
   În cocluzie este mandatoriu deschisă circulația auto pe strada Codrișor.

   52
  • Eu vreau să mă duc cu mașina din Zăvoaie până la facilitățile spoptive din Cocoșu că acestea sunt făcute și din bani mei și a nepoților mei, acum ca-să ajung până acolo înconjor tot orașul și stau blocat în trafic de behăi. Pe jos este exlus să ajung până acolo departe fiindcă când ajung și trebuie să mă întorc. Pune-ți un semafor la intersecția cu Valea Jelnei și deschideți mă boilor odată circulația auto pe strada Codrișor!

   43
   1
  • Eu stau pe Împăratu Traian aproape de Piață în fiecare zi merg la Spital. De la mine să ajung la Spital am numai două opțiuni, prima să merg pe Independenței dar mă trezesc că stau în ambuteaj pe Republici parcă toată Bistrita este acum pe Republici. A doua opțiune este să merg pe Rodnei Arțarilor Colibiței unde se circulă un pic mai bine însă sunt obligat să fac stânga inutil spre sensul giratoriu de la Măgura unde este tot timpul ambuteaj pe 3 benzi ( o band este forțată ) și mai sunt și mașinile parcate în față la Francesca care încurcă și mai mult situația, în loc să merg direct de pe Rodnei pe Arțarilor cum este normal . Este musai deschiderea încă unui culoar pe direcția Est – Vest și opțiunea pe la Codrișor este demnă de băgat în seamă poate și altele.

   30
  • Este aceeași idioțenie și la intersecția străzilor Arțarilor cu Colibiței unde trebuie să ocolești și să te întorci înapoi pe la sensul giratoriu de la Apolo. Mă și gândesc cu groază ce se va întâmpla acolo când se vor sparge și străzile Andrei Mureșanu sau Năsăudului.

   22
  • Eliberați Zidul Cetății din gratile de închisoare, restaurațil și punețil în valoarea.
   Pentru protejarea lui este mandatoriu să fie interzis accesul autovehiculelor pe străzile Dogarilor, Mihail Kogălnicean, Ecaterina Teodoroiu și Barbu Lăutaru.

   https://www.youtube.com/watch?v=pVN89ZQt0hQ

   17
 • Poate reușiți măcar anul acesta să terminați mult așteptata pistă de bicilete de pe strada Drumul Cetății până la Pădurea Shullerwar !

  64
  2
 • Sa l vedem pe Napoleon cum va returna 22 de milioane plus 25 la suta penalizare ,fonduri europene primite pentru proiectele cu finantare europeana si care nu vor fi terminate pana la 31 Dec 2023.Vinde primaria si muta birocratii la baza Mecanica si pe stadion?Ca sumele adunate din impozite si taxe se duc pe salarii si sporuri .

  14
  6
 • Nici până acum prmarul Turc nu a reușit să ne răspundă la întrebarea în studiu de pasaj cum se va reuși conectarea directă obligatorie a străzilor Rodnei cu Arțarilor și Gării și respectiv conectarea directă obligatorie a străzilor Industriei cu Dimitrie Cantemir și Tărpiului.

  65
  3
  • Primarul ăsta are multe răspusuri de dat și ori se face că nu aude ori o dă cotică ca orice politric fără scrupule.

   56
 • Oare nu ar fi fost mai bine sa existe alocati ceva bani pentru modernizarea/asfaltarea strazilor de pamant ? Din pacate sunt destul de multe.

  43
  1
  • Se asfaltează cu dedicație strada Tabără, ce mai vreți să se asfateze și celelate 130 de străzi de pământ din Bistrița ?!

   43
   1
 • Dupa DEZBATERE multi impostori fara nume se arata !
  Ciocul- mic ca nu va baga nici scaraotki-n seama.
  Din casa de la taste , neasumat scrieti doar la pereti.

  4
  41
  • Acelea sunt prioritățile celor din primărie nicidecum prioritățile Bistriței. Prioritățile Bistriței sunt cu totul altele.

   20
  • Bălane du-te mă și vezi-ți de pasajul tău inutil cu care ai blocat tot orașul că ne-am săturat de prostiile tale !

   37
   3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS