Social

Câți fermieri din Bistrița-Năsăud au depus Cereri de plată

Campania de depunere a Cererilor de plată pentru anul 2023 la APIA, prin accesarea aplicației IPA-Online din versiunea internet, conform Manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicaţie), s-a încheiat.

În perioada 1 martie – 9 iunie, au fost depuse la nivel național 759.906 cereri de plată pentru o suprafață de peste 9,98 milioane de hectare.

Din Bistrița-Năsăud au depus cereri 28.788 de fermieri pentru suprafața totală de 185.324,77 ha.

Cererile de plată au putut fi depuse până cel târziu la data de 9 iunie inclusiv, cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucrătoare a sumelor la care fermierul ar fi avut dreptul dacă cererea de plată ar fi fost depusă până la termenul stabilit de 31 mai. Dacă o astfel de întârziere depășește data de 9 iunie, cererea de ajutor sau de plată este considerată inadmisibilă, iar beneficiarului nu i se acordă niciun ajutor sau sprijin. Modificările la cererile de plată s-au depus fără penalități de întârziere până la data de 9 iunie inclusiv. Modificările la cererile de plată pot fi depuse până cel târziu data de 16 iunie inclusiv, cu  o reducere de 1% pe zi lucrătoare a sumelor pentru utilizarea efectivă a parcelelor agricole în cauză.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS