Actualitate

Cauza morţii lui Costan, cel mai cunoscut cerşetor al oraşului

Constantin Lazăr, alias „Costan”, a murit noaptea trecută la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa unde era internat. Bărbatul, originar din Şieu, venea adesea la Bistriţa să cerşească pe pietonalul Liviu Rebreanu, locul său preferat fiind în dreptul fostului sediu al PD, ulterior PDL și acum PNL, unde era tratat de fiecare dată omeneşte. Încă din anii 90 îi aborda pe cei care veneau la sediu şi le cerea bani, ţigări şi mâncare.

Potrivit unor surse din cadrul Direcţiei de Servicii Sociale a Primăriei Bistriţa, Costan era bolnav de cancer care s-a localizat în zona capului, informaţia ajungând la angajaţii acestei instituţii de la una din nepoatele sale. Întrucât în ultima vreme s-a simţit foarte rău, nepoata l-a internat în spital la secţia de Oncologie. A fost bine îngrijit până în ultima zi de viaţă.

La fel de frumos a fost tratat şi la Centrul de cazare temporară a persoanelor fără adăpost unde făcea adesea duş, primea haine şi mâncare. De regulă însă, seara mergea acasă, la Şieu. De altfel, acolo va fi şi înmormântat de membrii familiei sale. Întrucât era pensionar şi avea o pensie de circa 600 de lei lunar, familia va primi şi ajutor de înmormântare.

17 comentarii

 • Dumnezeu sa-l ierte .Unii zic ca era bun de primar,nu stiu ce ar fi făcut bine,dar cred că celebra partie de noroi (pardon schi) nu era atat de prost să o facă.
  PĂREREA MEA!

 • Măi să fie! Articolul acesta a strâns peste 3200 de vizualizări in 12 ore
  iar cel referitor la neinscaunarea lui Denes ca ministrul jumătate….Eu zic să vă dati accidentat și să nu vă mai prezentati la depunerea jurământului că vorba lui Creangă,,decât codas la oraș ,mai bine in satul tău fruntaș .
  PĂREREA MEA!

 • Cerşetorii sunt personaje Biblice , ne ajută să ne mântuim şi nu vor dispărea niciodată . Dumnezeu ni-i scoate în cale , cu rost . Arsenie Papacioc : ” ei nu-ți întind mâna ca să le dai , ci ca să-ți dea Împărăția cerurilor ” , pentru că prin faptul că-i tolerezi şi le pui un bănuț în palmă , devii milostiv şi-ți mai iartă Dumnezeu din păcate . Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în rai .

 • Observ cu greață o poză cu băsiști după frauduloasa noapte în care SRI a furat alegerile prezidențiale din 2009.
  Cît despre Costan ODIHNEASCĂ-SE ÎN PACE ! A fost cel mai pașnic, prietenos și pitoresc cerșetor.

 • Ovidiu Florean daca stii atatea lucruri frumoase despre cersetorie nu ai vrea sa faci si tu treaba asta? Sa cerseti pe la partid nitica functie?

 • Ar face-o dac-ar avea loc de frustrați „subtili„ imitatori , omofomi ai unor personalități, maimuțele ce stau la umbra palmierului și mănâncă hrișca.

 • Nu înțeleg de ce sa face atâta tam-tam la moarte acestui cerșetor, de parcă ar fi făcut vreun bine pentru noi și orașul nostru. Din experiența mea știu ca era un pericol pentru noi,mă scuipase și injurase (la modul serios) pentru ca am refuzat sa i dau bani.Rescunos ca era provocat de mult ori si de copii,dar totuși era violent, de exemplu odata aruncase cu în bolovan spre clădirea CNLR, Noroc ca nu a nimerit un geam sau vreun copil.mai presus îi alerg și arunca după ei. Sa nu vorbim despre comportamentul lui obscen ,pe care nu ar vrea nimeni sa l privească .Înțeleg a fost un om fără noroc în viață ,poate unii îl cunosc mai bine ca fiind de treabă, dumnezeu sa l ierte,dar hai sa fim realiști și sa nu l transformam intr.un simbol ,fiindca nu știu câți se simțeau în siguranta sa fie singuri cu el pe strada. Mor zilnic persoane în BN care chiar ar merita laudele noastre și articole în ziar!

  • Nici nu vreau sa ma gandesc. Costani le-ar fi pus numele si le lipeau pe usa la sediu poze cu Costan, faceau afise cu el, lipeau la primarie si la alte institutii. Tota campania s-ar fi concentrat numai pe PNL versus Costan.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS