Actualitate

Ce a cumpărat Primăria Bistrița pentru școli

Primăria Bistrița a semnat contractul de furnizare a 3.230 de tablete pentru uz școlar, cu abonament de internet inclus cel puțin doi ani, în cadrul proiectului cu finanțare europeană “E-învățare”.

Pentru școli, municipalitatea a achiziționat recent și 196 de table interactive, 332 de camere web conferință, 188 de camere web, 90 de routere wireless, 242 de ecrane proiecție pentru perete, 66 de ecrane proiecție cu trepied și 259 de proiectoare. De asemenea, au fost cumpărate 594 de laptopuri, 84 de sisteme all-in-one și 10 sisteme desktop plus monitor.

”Toate aceste echipamente puse la dispoziția elevilor și cadrelor didactice vin să susțină un proces educativ modern în unitățile de învățământ din Bistrița”, spune primarul Ioan Turc.

3 comentarii

  • Opriți vă fraților!!!Zac tabletele în magaziile școlilor, iar învățământul nu mai este on line ci fizic. Probabil de acolo așteaptă „specialiștii”din primărie să „prindă” câte o tabletă moca,nu de alta dar ne trebuie la Facebookeala că altfel e plictiseală mare în primăria Bistrița. .. apropos, primarul tot pe la București?

    • Tabletele sunt bune pentru copii indiferent daca e in format fizic sau nu scoala. Sunt destui care nu au bani pentru dispozitive smart, iar acasa au de facut teme, chestii, nu pot doar cu caietul.
      Cat despre magaziile pline de tablete, cred că te referi la iodura de potasiu sau algocalmin. dar astea sunt la alte institutii. Nu cred ca tine vreo scoala pe stoc instrumente care ajuta in educarea scolarilor.

  • Este clar! Ești unul dintre „specialiști” și te gândești ce făină i meseria de postac în timpul serviciului..pe tabletă. Să nu uitați să le predați peste doi ani, când vă luați tălpășița sau le faceți pierdute?! Tic tac..

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.