Actualitate

Ce a făcut o tânără din Beclean cu un telefon furat. Ea a fost reținută

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unei femei de 27 de ani din Beclean, cercetată pentru comiterea infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Pentru documentarea faptei, la locuința femeii, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate obiecte cu valoare probatorie. Totodată, femeia a fost condusă la sediul Poliției pentru audieri.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, la data de 18 octombrie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui magazin din Beclean, aceasta a sustras un telefon mobil, pe care l-a deblocat și accesat în mod ilegal. Ulterior, a transferat, prin intermediul unei aplicații din telefon, suma de 6.000 de lei, într-un cont deschis pe numele unui membru al familiei ei.

În urma activităților întreprinse, polițiștii au reușit recuperarea telefonului care a fost vândut unei alte persoane. Totodată, au dispus măsurile necesare în vederea recuperării sumei de bani transferate, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Femeia a fost dusă în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, fiind prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, care a dispus plasarea sub control judiciar a acesteia pentru următoarele 60 de zile.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.