Social

Ce a făcut un primar ca să demonstreze că e bine, deși a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid

(VIDEO) Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, depistat pozitiv la testul pentru Covid 19, s-a filmat la bustul gol în timp ce făcea flotări în casă, un mod de a le arăta prietenilor că este bine și în formă maximă.

”Se pare că încep anul bine! 7 zile sunt obligat să stau acasă datorită faptului că sunt pozitiv, adică, POZITIV de a binelea!🤔 Sunt bine dar va trebui să îmi desfășor activitatea de acasă🙈!🤗Multă sănătate vă doresc!”, a scris Hognogi.

Deși varianta Omicron pare a fi mai puțin severă decât Delta, în special la cei vaccinați, nu înseamnă că ea ar trebui clasificată drept o formă «ușoară»​”, a afirmat Tedros Adhanom Ghebreyesus, liderul Organizației Mondiale a Sănătății.

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) confirmă, în raportul săptămânal publicat marți, transmiterea comunitară susținută a variantei Omicron în România.

3 comentarii

  • D-l primar pare sa faca parte din „spartacusii” balcanici care iubesc libertatea. Acum se antreneaza (intocmai ca Djokovic) pentru „turneele” viitoare…C-or mai fi , e inca tanar si de viitor! Daca nu va mai fi „bine” alaturi de Rares Bogdan va alege alta tabara „castigatoare”.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS