Social

Ce a făcut un primar ca să demonstreze că e bine, deși a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid

(VIDEO) Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, depistat pozitiv la testul pentru Covid 19, s-a filmat la bustul gol în timp ce făcea flotări în casă, un mod de a le arăta prietenilor că este bine și în formă maximă.

”Se pare că încep anul bine! 7 zile sunt obligat să stau acasă datorită faptului că sunt pozitiv, adică, POZITIV de a binelea!🤔 Sunt bine dar va trebui să îmi desfășor activitatea de acasă🙈!🤗Multă sănătate vă doresc!”, a scris Hognogi.

Deși varianta Omicron pare a fi mai puțin severă decât Delta, în special la cei vaccinați, nu înseamnă că ea ar trebui clasificată drept o formă «ușoară»​”, a afirmat Tedros Adhanom Ghebreyesus, liderul Organizației Mondiale a Sănătății.

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) confirmă, în raportul săptămânal publicat marți, transmiterea comunitară susținută a variantei Omicron în România.

3 comentarii

  • D-l primar pare sa faca parte din „spartacusii” balcanici care iubesc libertatea. Acum se antreneaza (intocmai ca Djokovic) pentru „turneele” viitoare…C-or mai fi , e inca tanar si de viitor! Daca nu va mai fi „bine” alaturi de Rares Bogdan va alege alta tabara „castigatoare”.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.