Social

Ce a făcut Traian Ogâgău de Paştele catolic (FOTO)

Duminică, zi în care toţi politicienii au transmis mesaje credincioşilor care sărbătoresc Paştele catolic, omul de afaceri Traian Ogâgău a pus mâna pe hârleţ şi s-a apucat de treabă. Îmbrăcat în costum şi purtând cravată, candidatul PNL la Primăria Sîngeorz-Băi a sădit un pom în văzul lumii pe care l-a botezat apoi „Arborele speranţei”.

Copac Ogagau 2 copac ogagau 3 copac ogagau 4 copac ogagau 5

S-a întâmplat în aceeaşi zi în care Traian Ogâgău a participat la o adunare publică în staţiune la care a putut fi văzut la prezidiu şi Octavian Ganea, alt proprietar de cârciumă din Bistriţa, membru în defunctul PDL, astăzi liberal şi el.

adunare sj 1 adunare singeorz 2 adunare singeorz 3 adunare singeorz 4

„Dragii mei sângeorzeni, consider că ziua de astăzi este un nou început pentru viitorul acestui oraș pentru viitorul copiilor noștri. Vă mulțumesc pentru încredere și mă simt onorat că ați venit într-un număr atât de mare, că sunteți alături de mine și că vă pasă. Împreună REUȘIM!”, a scris Traian Ogâgău pe Facebook, unde a postat şi fotografiile.

Reamintim că Traian Ogâgău a fost validat cu chiu cu vai drept candidatul liberalilor la Primăria Sîngeorz-Băi, principalul său opozant fiind tocmai organizaţia locală a PNL care i-a spus direct şi în faţă că nu îl susţine.

La aceeaşi funcţie mai candidează deputatul Daniel Suciu (PSD) şi Radu Cârcu (ALDE).

19 comentarii

 • Mare om ,mare caracter…Nu stiu cine-l consiliaza pe Ogagau dar mesajul transmis prin gestul lui este foarte clar si denota lipsa de respect pentru cei care si-au sarbatorit Pastele.Ce sa astepti de la el?

  • Nu inteleg ce are ca cei doi au ,,carciumi”? Taverna dogarilor se numeste restaurantul lui Ganea
   pentru cine a scrius articolul: CÂRCIUMĂ ~e f. Local (la sat sau la periferia orașului) unde se consumă băuturi alcoolice.
   imi pare rau pentru dumneavoastra ca locuititi la sat 🙂

 • Stimata doamna, ma intreb de ce tonul acesta raspicat ? Care este rostul acestui articol rautacios ?

  Nu vad legatura intre a fi proprietarul unei afaceri si viata politica. Plus, „carciuma” are categoric sens peiorativ.

 • Da popa?Nu a fost și popa să dea cu aghiasma? Ăla micu spunea că merită să fie primar că el a aprins o lumânare la mormântul bunicului ,doar că nu găsește unde să locuiască deoarece nimeni nu închiriază pt.două luni .Ăsta merită să fie primar,ca a sădit un pom duminica pt.că in rest nu poate că e la crâșmă.Vai Roland cât de jos ai coborât ștacheta încât si specimene ca ăștia doi cred că o pot sări.

 • Poate trebuia să se numească „arborele eredităţii” sau „arborele virilităţii”, mai ales că zona este foarte virilă! Şi, apoi, care Traian Ogâgău a plantat arborele că sunt în zonă doi fraţi cu acelaşi nume? Nănaşul unuia dintre ei era acolo, în prim plan, cazangiul

 • Imi pare rau ca singeorzenii sunt atat de creduli si sensibili la manevrvele astea electorale. Sau poate ca oamenii au fost acolo doar sa dea impresia ca T.O. are sustinere. Oricum, eu unul sunt satul de imaginile astea cu politicieni harnici si cuminti in preajma alegerilor.

  • Ogagau vineri la manastire,sâmbăta bat prin parcare la huca,duminica la biserica + ședinta cu sfrangeu…mulțam fain

 • Mai Balane se vede din nou cat esti de penibilllllllllllllllll,te rog daca mai putin respect pentru noi lasane,oare cum poti sa sustii pe unul care planteaza un pomn in ziua de pasti?

 • Sunt in limba română o mulţime de nume şi prenume, care de care mai sugestive. Da Ogâgău pare , de la prima citire, o băşcălie, o bătaie de joc, o poreclă, ce nici nu şti ce sugerează.
  Cum mai sunt o seamă de oameni cu nume de organe – gen : Ureche (auzi : ureche, urechilă, urechios, urechiat), Nas, Ochi (albi, roşii).Probabil că unii meritau numele unui alt organ, dar din pudoare le-au pus doar (floare la) ureche .

 • Restaurant RAPSODIA Bistrita, pizzeria TONIGHT Bistrita, restaurant ROD Cluj, va asteapta cu preparate culinare deosebite, rezervari la 073-RESPECT

 • Macar acest dn.Ogigau a facut ceva ptr el si semenii lui.pe banii si munca lui.da de lucru la oameni si investeste. Citeva zeci de familii traiesc si se dezvolta datorita lui.dar acest dn.Suciu …ce a facut el cu mana si banii lui ??? Ce ???. In afara de salariul de parlam. care il platim noi si cu care citeva zeci de familii ar putea trai decent.vedeti asta e diferenta dintre ei.unii iau de la stat …..altii dau la stat.o zi buna.

  • http://www.mfinante.ro
   Caută SC Tonight SRL si vezi, bineînteles,doar dacă te pricepi, întelegi, dar cred că nici nu sti ce înseamnă mfinante, darămite cifre de afaceri, profit, rulaj…
   Multă invidie poate exista.
   Doamne ajută!
   A demonstrat că poate!
   Votăm Traian Ogagau jr.

 • Bati câmpii, scoti astfel de cifre din burtă, boala ta se numeste invidiotită cronică Edişor. Tratamentul e munca. Succes la alba neagra. Altceva, ce mai scoti pe mâine!!! Rusine tie si cui te-a pus să scri.(măcar dacă ai scrie corect)

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS