Actualitate

Ce a făcut un șofer care nu a găsit loc de parcare lângă Sala Polivalentă din Bistrița

Lipsa locurilor de parcare îi determină pe unii șoferi să recurgă la soluții extreme. Unul dintre ei a reușit să-și oprească autoturismul marca BMW chiar pe scările de acces spre Sala Polivalentă dinspre magazinul Lidl.

Cel puțin așa reiese dintr-o fotografie postată pe Facebook. Unii curioși s-au oprit să vadă minunea.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2069411663108437&set=p.2069411663108437&type=3&theater

Sursa foto: Facebook

Etichete

7 comentarii

 • Aici nu e doar problema locurilor de parcare! Eu zic ca e in primul rand o lipsa de respect fata de pietoni. N-are locuri de parcare sa umble cu autobuzul, cu bicicleta sau pe jos.
  Bistrita e plina de soferi care nu gasesc locuri de parcare pe o distanta de 5 metri de unde au treaba si atunci parcheaza unde au chef fara sa se gandeasca si la ceilalti. Sa ai de impins un carucior cu un copil sau cu o persoana cu handicap in Bistrita e o adevarata aventura. Nu ai unde… peste tot sunt masini parcate neregulamentar. Eu zic ca acolo a fost lipsa de agent constatator care sa ii tranteasca o amenda ca lumea!

 • Multi soferi doresc sa opreasca cu masina exact unde au de rezolvat o problema sau de facut cumparaturi. Opresc masina, o lasa pe avarii sau langa trecerea de pietoni. Nu cumva sa mearga pe jos mai mult de 10 metri. Politia ar trebui sa intervina si sa eradice acest fenomen ce a luat o amploare deosebita in Bistrita

 • Ar fi de initiat o dezbatere publică serioasă despre comoditatea care ne-a ajuns pe toți, de nu mai concepem să facem câțiva pași pe jos. Și ne mirăm că suntem jâmbați în tot felul.
  Bistrița ”veche”, adică zona de interes curent, a rămas în mare de la Han la Mat, iar pe vremuri o făceam pe jos, de 2-3 ori pe zi, fără mașină.
  Acum avem-n-avem treabă (luăm pătrunjel din piața aflată la 500 m) mergem cu mașina . ș.c.l., ș.c.l.
  Sigur, vor sări puriștii: e democrație, dacă-ți permiți, dacă te grăbești, etc.
  1.Ar trebui interzisă circulația în oraș a autoturismelor cu Euro 3 și sub acesta.
  2.Ar trebui instituită o taxă de parcare de minimum 100 lei/lună, pentru toate autoturismele care nu sunt parcate pe proprietate privată, separat de taxa de parcare ocazională” (la Polivalentă, ori la Piață).
  Dacă de avantajele aparente ale mașinii se folosesc și se bucură 50% din populație, de neajunsurile ei suferă 100%.
  Să vedem dacă în programul de guvernare al vreunui primar va fi înscrisă tema asta (că aia cu centura am auzit-o de ani de zile).

 • Ce vrea sa zica acest idiot?Ca are BMW?
  Erau locuri destule la LIDL.
  Vroia sa atraga atentia presei ,ceea ce i-a reusit!
  Bravo!Esti MARE bre!

 • Nu e vorba de lipsa locurilor de parcare. E vorba de faptul ca omul nu are atata bun simt sa faca doi metri mai la stanga sau sa mearga zece pasi pana unde are treaba. Uitati-va duminica cum se parcheaza masinile langa biserica de la Coroana. Unele sunt puse chiar in mijlocul drumului, pe banda a doua de mers, cand la trei sute de metri mai jos gasesti multe spatii goale de parcare. Uneori ma intreb de ce nu intra cu masina in biserica.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.