Actualitate

Turn de apă, pus la pământ prin implozie (FOTO-VIDEO)

Un turn de apă, situat în Bistrița pe strada Libertății nr. 47-49, a fost demolat prin implozie în cursul zilei de vineri de către o firmă specializată, momentul fiind pregătit de geniști timp de mai multe zile.

Detonarea a fost făcută de firma SC Ciama-RO SRL a lt.col.(rez) Lucian Ciama, fost ofiţer de vânători de munte la Brigada 1 Vânători de Munte Bistriţa, ulterior la Batalionul 812 „Şoimii Carpaţilor” din Bistriţa, participant la mai multe misiuni internaţionale în Angola şi Irak. 

Încă de acum trei zile populația din zonă a fost informată că trebuie să respecte toate măsurile de siguranță și avertizările date de personalul societății pe timpul executării împușcării pentru a evita accidentele. Zona a fost securizată și nimeni nu s-a putut apropia.

Una din măsuri a fost aceea să lase geamurile deschise de la imobilele din vecinătate ca acestea să nu se spargă. Detonarea a decurs fără incidente.

În zonă se vor vor construi blocuri de locuințe.

12 comentarii

 • Pe când vom citi despre ”…măsurile de siguranță și avertizările date de personalul societății pe timpul executării împușcării pentru a evita accidentele. Zona a fost securizată și nimeni nu s-a putut apropia.” la DETONAREA dirijată a turnului de la fosta Centrală deTermoficare, ce asigura încălzirea și apa când calduță, când rece, când deloc asigurată locuințelor din oraș, racordate la termoficare? Sau rămâne să-l utilizăm ca obiect de muzeu în turism?

  • Turnul de care zici găzduiește zeci de antene de telefonie mobilă. Numără antenele și înmulțește numărul lor cu 500 euro și vei afla câți bani produce LUNAR turnul pe care tu vrei să-l vezi jos. Un sac de bani din nimic.

  • După ce că ești orb (blind) ești și analfabet funcțional, nu înțelegi ce citești și nu știi ce scrii, pe deasupra ești și needucat, te adresezi la persoana II-a cuiva pe care nu-l cunoști. Pe viitor îți recomand, ca după ce-ți vei deschide ochii, să te uiți cui i te adresezi și abia după aceea să începi a apăsa pe taste pentru a-ți transcrie gândurile în comentarii, după ce vei deveni puțin mai educat și vei putea să te manifești fără să-i jignești pe cei cărora i te adresezi. Până atunci ar fi bine să nu-ți mai deschizi gura!!!

  • un privat care vrea sa faca blocuri
   deci nu se fura bani de la buget
   daca facea primaria aceasta detonare ar fi costat 1..2 milioane de euro

  • Robule, se vede treaba că faci parte dintre cei caracterizați de comisia PISA ca fiind analfabeți funcționali, deoarece nu știi ce scrii și nu înțelegi ce citești, dar asemenea oameni nu vor deveni mai înțelepți deoarece nu au disponibilitatea de a învăța, așa că nu merită să le dai atenție. Să-ți ajute Bunul Dumnezeu, să te dăruiască, măcar de acum încolo, cu nițică mai mult ”creieraș”, dacă nu ți-a dăruit de la naștere !!!

  • „NUMAI DUPĂ INVIDIA ALTORA ÎȚI POȚI DA SEAMA DE PROPRIA VALOARE”
   Zorro.. Eu zic sa fi curios de viata pe care o duci tu. Sunt ferm convins ca ești unul dintre asistații sociali care nu sunt capabili sa producă nimic.. Pe scurt ești de la consumatori ..
   Omul a învățat și a muncit ca să ajungă unde e.. Nu a stat ascuns după un ecran și a așteptat sa ii cada banii din cer..

 • scuze lt.col. in rezerva… inteleg ca este in rezerva din 2002 de cand are firma? sau o perioada a fost in conflict de interese???
  Repet sunt curios cat a facturat… oare mai mult decat toata cifra de afaceri din 2017????

  • Domnilor, apreciez interesul vostru pentru cat am facturat !!!!….. Astept sa vad cat sunteti de interesati si de munca depusa si ce inseamna o asemenea lucrare……. Va pot ajuta sa va documentati in direct, la o alta lucrare de genul asta, asa ca astept cu interes ofertele voastre si …..bratele la munca !!!!

 • Zoro cu numele de scena, jigneste pe toata lumea, este atotstiutor, cunoste pe toata lumea si isi permite sa jigneasca . De ce nu o faci cu numele real sau nu ai curaj, asa te simti mai barbat cand iti dai cu parerea de toata lumea sub nume de scena zoro.
  Este drept ca tine mai sunt si alti .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS