Economie

Ce aduce nou Black Friday anul acesta

Se apropie cel mai important eveniment de shopping al anului – Black Friday. Magazinele partenere vor răsplăti apetitul pentru cumpărături cu oferte și promoții speciale. Black Friday 2023 este în 10 noiembrie.

Black Friday 2023, unul dintre cele mai așteptate evenimente de cumpărături ale anului, se apropie cu pași repezi și promite mai multe reduceri substanțiale și o experiență de cumpărături îmbunătățită.

Black Friday 2023 este evenimentul de shopping așteptat cu nerăbdare, iar reducerile substanțiale și opțiunile de plată flexibile îl face mai tentant ca niciodată. Anul acesta, Vinerea Neagră a fost stabilită pentru data de 10 noiembrie, dar pregătirile au început deja.

blackfriday.ro – site-ul oficial Black Friday România a pregătit mii de oferte de reduceri, de la tehnologie de vârf și modă, la mobilier de calitate și produse pentru casă.

Un alt aspect notabil este creșterea opțiunilor de plată în rate oferite de tot mai multe magazine participante la Black Friday. Această facilitate permite cumpărătorilor să achiziționeze produsele dorite fără a fi afectat bugetul lunar, ceea ce face evenimentul și mai atractiv.

Totodată, începând de anul trecut, autoritățile au intensificat eforturile de monitorizare și au aplicat amenzi pentru practici comerciale neloiale. Prin urmare, magazinele s-au angajat să ofere oferte reale și transparente.

Un alt trend observat este că tot mai mulți oameni s-au obișnuit cu comenzile online, beneficiind de comoditatea de a primi produsele direct la ușa lor. Procesul de retur a devenit mai prietenos cu utilizatorul și mai ușor, sporind încrederea în cumpărăturile online.

Primul lucru care trebuie făcut este realizarea unei liste de bunuri care trebuie cumpărate, precum și de magazinele în care acestea pot fi găsite. În acest mod pot fi studiate din timp informații relevante despre bunurile ce vor fi cumpărate: descrierea produsului, garanții, costul de livrare, opțiunile de realizare a plății și metodele de livrare. Produsele pot fi salvate în lista de favorite a magazinelor și găsite cu ușurință de Black Friday. Acesta este și un mijloc de a compara din timp prețurile pe mai multe platforme, dar și pentru a identifica rapid care retailer aplică cele mai mari discounturi de Black Friday.

Nu uitați de asemenea că de Black Friday volumul livrărilor va fi foarte mare, deci pot exista unele întârzieri față de o perioadă obișnuită.

Platforma blackfriday.ro reprezintă site-ul oficial al evenimentului Black Friday în România și cuprinde magazine online, cu oferte speciale dedicate acestui eveniment. Și în acest an, oferta magazinelor partenere va cuprinde reduceri de până la 90%, pachete de tip 1 + 1, dar și transport gratuit pentru anumite categorii de produse.

Sunt active sute de magazine online, oferind cumulat sute de mii de produse, din domenii diverse precum: fashion, home & deco, turism, electronice și electrocasnice, bricolaj, componente IT, gadget-uri, produse de îngrijire personală și pentru casă, jucării, parfumuri, produse foto-video, bijuterii etc.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS