Social

Ce amenzi au dat polițiștii și jandarmii de 1 Mai

În perioada 28 aprilie – 1 mai, polițiștii au făcut controale pe drumurile din Bistrița-Năsăud, o atenție deosebită fiind acordată depistării celor care conduc sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive, precum și a șoferilor vitezomani.

Au fost oprite pentru control aproape 400 de autovehicule și legitimate peste 450 de persoane, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate aproape 400 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 103.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă reținerea a 21 de permise de conducere și a 17 certificate de înmatriculare.

Totodată, pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și stupefiante, în trafic au fost efectuate peste 240 de testări cu aparatele etilotest și drugtest.

Consumul de alcool în spațiul public neamenajat, provocarea unor scandaluri, cerșetoria – sunt doar câteva dintre neregulile sancționate de către jandarmii bistrițeni în perioada minivacanței de 1 Mai.

Jandarmii au fost prezenți în zonele de agrement și pe traseele turistice adiacente, unde au acționat pentru informarea și îndrumarea turiștilor. Totodată, au făcut verificări privind activităţile de picnic desfãşurate pe domeniul public ori privat.

În perioada 28 aprilie-2 mai, jandarmii au aplicat pe raza județului sancțiuni în valoare totală de 8.900 de lei, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Principalele abateri constatateau fost: cerșetoria, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public neamenajat, tulburarea ordinii publice, adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, nesupravegherea animalelor, refuzul părăsirii localului public la solicitarea angajaților.

2 comentarii

    • O uitat sa amendeze administratorii de drumuri, haosul și dezastrul din oraș creat de consiliu județean de primărie de clasa politica cărei tine în funcții, Atâta timp cât românii sunt dezbinați atâta timp nu mai avem drepturi iar atunci când sunteți nenorociți chiar de către autoritățile statului sa nu va mirați de ce!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS