Actualitate

Ce amenzi au dat polițiștii și jandarmii de 1 Mai

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Bistrița-Năsăud au fost angrenaţi în activităţi specifice de control 186 de poliţişti, 97 de jandarmi și 25 de poliţişti locali, împreună cu militari ai Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”, informează Instituția Prefectului.

Polițiștii au acționat pentru verificarea și depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulației, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto.

Astfel, au fost efectuate 865 de verificări la persoane aflate în izolare, ocazie cu care nu au fost constatate nereguli. De asemenea, au fost efectuate controale la 63 de societăți comerciale și 54 de persoane fizice autorizate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Cu ocazia acțiunilor desfășurate, pentru neregulile constatate au fost aplicate 54 de sancțiuni, în valoare de 77.000 de lei, unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație impuse prin ordonanțele militare.

Jandarmii au verificat 657 persoane, aflate în 128 de locații din 28 de localități, pentru monitorizarea prezenței la domiciliu a acestora. Totodată, aceștia au desfășurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor ordonanței militare nr. 3, privind circulația persoanelor în afara locuinței, ocazie cu care au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale în valoare de 106.600 de lei.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/2693660080763465

4 comentarii

  • La Dedeman azi erau 1000 de persoane în magazin, aici nu e problemă, înțeleg că marile companii sunt protejate, restricțiile sunt pentru proști

    • Am fost și eu și am văzut, da da. 1000 erau, 600 erau la casele marcat la coada (se întindeau cozile pana la ieșirea din municipiu) și încă 400 căscau gura la parchet, gresie. Și pt ca parcarea sa tot aibă vreo 250-300 de locuri, cei mai mulți au venit cu biticla.

  • Ai cam exagerat cu 1000 de persoane, sigur ai numărat bine, te-ai numărat și pe tine? S_au esti vreunul care te uiți prea mult la tv.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.