Actualitate

Ce firmă va moderniza pentru 27 de milioane de lei strada Valea Ghinzii

Contractul pentru modernizarea străzii Valea Ghinzii a fost adjudecat de o companie din Bistrița-Năsăud, a informat viceprimarul Cristian Niculae într-o emisiune televizată. Potrivit acestuia, contractul va fi executat de MIS Grup, firmele omului de afaceri Emil Iugan, amplasamentul fiind deja predat. Contractul este în valoare de 27 de milioane de lei, iar durata de execuție de doi ani.

”Licitația pentru Valea Ghinzii a durat 5 luni. A demarat la începutul anului, iar de două săptămâni cunoaștem că MIS Grup va executa această lucrare. S-a predat amplasamentul, începe organizarea de șantier și în curând demarează lucrările de realizarea rețelelor de apă și utilități pentru complexul din Wonderland, pentru stadionul nou, pentru sala polivalentă nouă, pentru aquapark și ce mai realizăm acolo și pentru locuitorii care sunt de o parte și de alta a străziiu Valea Ghinzii care va fi de 3,2 km”, a spus Niculae la AS TV.

Cele 162 de familii care locuiesc pe strada Valea Ghinzii spre poligonul militar din Bistrița au transmis la începutul anului  Consiliului Local o scrisoare prin care cer să se urgenteze lucrările de aducțiune de apă, canalizare și asfaltare a acestei străzi care este una dintre cele mai circulate din oraș. Despre acest subiect am scris AICI. 

În 15 iulie, Cristian Niculae anunța că s-a semnat contractul pentru această lucrare și că el presupune lucrări la rețeaua de alimentare cu apă către Complexul Sportiv Polivalent; rețeaua de canalizare pe str. Valea Ghinzii până la Complexul Sportiv Polivalent; rețea de colectare apă pluvială; rețea alimentare energie electrică pentru Complex Sportiv Polivalent; asfaltare a str. Valea Ghinzii și a str. Aerodromului până în localitatea componentă Unirea și până la Complexul Sportiv Polivalent (cu trotuare pe ambele părți ale străzii, cu pistă de cicliși cu doua sensuri de mers), pe o lungime de 3,2 km și iluminat public stradal cu tehnologie LED si cabluri îngropate.

17 comentarii

 • E bine sa se fac utilitatile in zona respectiva însa întreb si eu ceva: Ce sala polivalenta ?! Ce Aqua park? Doamne fereste ! De Aqua park avem nevoie la Bistrita?! E cumva făcută Unirea, Slatinita, Sigmir si nu stiu eu. Treceti calea ferată in centru la Unirea si vedeți acolo utilități si alte cele … dnu Vice cand ați fost ultima data acolo ?’ Sa vedeți cum miroase a rahat. Sunt 2 km de acolo pana la Mall uri si oamenii aceia trăiesc ca n evul mediu fara canalizare iar Dvs visați Sala Polivaenta si Aqua park ?! Pt cine sala polivalenta?! Pt cine Aqua park ?’ Pt țiganii de pe Titulescu si Dornei ?! Pt țăranii de pe toate satele de lângă Bistrita … vai si amar de ea administrație … auzi la el Aqua Park… e impecabil orașul si nu stim noi?’ Asta lipsește la Bistrita ?! Aqua park… constat ca nu sunteți departe de dnu Cretu in idei… Asa o sa va si votam … bleach

  • Bica, treaba cu tiganii….suna a discriminare. Grija mare la ce postezi. Toti suntem egali, toti avem aceleasi drepturi. Sa inteleg ca ai ceva anume cu etniile conlocuitoare??? Traiesc de cateva secole bune in Europa, deci, sunt de-ai nostri…

  • Multumesc ca îmi ești purtător de cuvânt și ca postezi comentarii in numele meu!!! Semnat Bica Din articolele de ieri!

 • nici o zi fara El …ACELA ..CEL CE SE VREA A FI …PENISMENUL WANABI…..Nasol de noi…sa-l suportam …pe acest (…)..din pesede..!!

  • Oare chiar atata de tare deranjeaza acest personaj incat este facut cu ou si cu otet de toata lumea pentru ca face lucruri normale in acest oras?
   Spre deosebire de Cretu care viseaza numai wonderlanduri si avioane, Niculae, a dovedit spirit practic si se ocupa de problemele bistritenilor.

   Astia care scriu despre cat este de rau acest om, sunt cel mai probabil din PNL (PD-L) si se viseaza mari administratori cu functii grele la stat.
   Pacat ca nu avem atata spirit comunitar incat sa vedem ca se fac si lucruri ok in acest oras.

  • Oh.
   M.I.S
   Se pricep la toate.
   Exploatare prelucrare lemn, restaurare biserici medievale,asfaltare drumuri…
   Singurul hic…pe la dl Emil Iugan se perindă tot PSD-ul când e vorba de a chefui în B.N.
   Ce se întâmplă cu capul în gură de la licitație a fiului dlui Iugan?
   Antosocial gestul.
   S-a aranjat la Procuratură?
   Sau victima s-a împăcat „subit”…?
   Când vorbim de complicități vinovate, exact asta este.

   Contractele şi concursurile sunt aranjate prietenilor. Proiecte şi specificații tehnice de care unii ştiu în avans, date şi ore de licitație cunoscute doar de unii, antrepenori mici care sunt descurajați să liciteze…
   Etc.

   Concursuri.câştigate de prietenii partidului are vor „subcontracta” desigur după ce vor lua partea din comision.

   Oare nu era mai simplu ca şi partea de comision să fie investit pentru câțiva km de drum suplimentari??

 • huoooo mureeeee…….
  raducuuuuu…..trezeste te, asta calca pe urmele actualului,o sa pierzi alegerile.
  stimati cetateni din zona unirea,fara apa,asfalt si canalizare,sa mergem cu scandal la primarie,aia de pe valea ghinzii asa au facut,la furci…

 • Am urmarit emisiunea in care dl viceprimar prezenta ce a reusit sa realizeze pana acum si care sunt prioritatile pentru perioada urmatoare. Pe mine m-a convins. Sunt sigura ca va face treaba buna pentru Bistrita. Mult succes.

 • Da ce-ți mai place sa mergi cu bicicleta in zona aia sa te plimbi dimineața pe răcoare… da ce va mai place sa comentați :)))))

 • Adevărul este că ar fi timpul sa calcan pe astfalt și pe valea ghinzii. Super. De ce sa nu susținem pe cei care vor sa facă? Felicitări

 • E bine ca se intampla lucruri folositoare pentru cetatenii orasului! Nu inteleg de ce pentru unii nimic din ce se face nu este bine… cred ca invidia este mare! Ati fi preferat sa nu se faca nimic sa aveti motive in plus de comentat!

 • Nu inteleg de unde atatea comentarii negative!? Oameni buni, se asfalteaza o strada, nu se sparge asfaltul. E in beneficiul tuturor. Haters gonna hate!!

  • bica e usr-ista de exemplu ca am mai auzit vorbele astea cand am fost si eu la partid sa vad de ceva post liber

 • hooooo prrrr hoooo pupincuristitilor psd si tu patachina tunata a retardatului,n are nima treaba cu asfaltarea in ghinda,cu wondercacaland si alte idiotenii ale primarului avem treaba,daca sunteti asa trepanati si nu pricepeti.

 • Toata tara este un Caracal… o tara condusa de niste incompetenti de partid pusi de pile si cumetrii… B.D. la munte si la mare

 • Nu cumva și domnul vice Niculae se numără printre fericiții beneficiari? Ura, ura sa trăiască ce noroc că cotzcarii astia din PSD si-o pus casele n drum spre aquapark și polivalentă că altfel rămâneau fara utilități. Așa, cu minciuni și gogoșele viitorul șomer Nculae s-a rezolvat. Cu restul chestiunilor de mare interes public, mai vedem.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.