Actualitate Recomandări

Ce l-a rugat Ovidiu Frenț pe ministrul de Interne Vela în legătură cu demiterea prefectului

Sub conducerea ministrului Afacerilor Interne Ion Marcel Vela, a avut loc o ședință de lucru, în sistem de videoconferință, având ca temă principală organizarea turului doi de scrutin al alegerilor prezidențiale. La această videoconferință au participat prefectul Ovidiu Frenț, subprefectul Ciprian Ceclan și membrii Comisiei Tehnice Județene, pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor.

”Suntem în grafic cu toate acțiunile prevăzute, buletinele de vot şi materialele destinate votării au fost procesate. Transportul acestora este planificat pentru ziua de sâmbătă. Vreau să vă mulţumesc pentru aprecierile pe care le-aţi avut referitor la activitatea noastră în primul tur şi să le mulţumesc tuturor colegilor din instituţiile implicate în organizarea primului tur, pentru că din nou am fost pe locul întâi din ţară la finalizarea procesului electoral, lucrurile s-au desfăşurat foarte bine şi sper că așa va fi şi în continuare”, a spus prefectul Ovidiu Frenț.

El a punctat și propunerile pe care le-a făcut în ultimii ani către conducerea Ministerului Afacerilor Interne pentru a se lua o decizie fermă împreună cu decidenţii politici de la nivelul Parlamentului și Guvernului în ceea ce privește numirea/demiterea prefecților.

”Ar fi bine să fie asumat dacă ne încadrăm în continuare în categoria înalţilor funcţionari publici, aşa cum ne-am asumat la aderarea în UE, aceasta fiind practica în țările Uniunii Europene, sau transformarea noastră în demnitari care, cum spuneţi dumneavoastră, vin şi pleacă odată cu guvernul, probabil la fel cum se va întâmpla şi cu noi. De aceea vă rog, indiferent de durata mandatului dumneavoastră, să faceţi toate demersurile în legătură cu acest subiect”, a menționat Ovidiu Frenț.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/2355954351200708?__xts__[0]=68.ARCSNhdHQB-dS0PqBvWa8cYBNtqTWRXyTDaH4vVTjuXYB2LBgmUziWH7kqQYzqqEwqQ-RCk-BOiERgoLzghkEKdDx2aEwMZ50CWeM2uc-Ab6LrF-42DhcsvqpZkAWn57JzbhABoyTBd9NF0aFjIrJpZBVTnoGl86R6kt3PxTJHprV0uxEgkYZTQXvfiH5VjNLuQ7UbhYgbyFLjbys2k89QkVT-qAXj8g7gYQa0hYb9qMOd3bYZ4tWD5qPiql8cIe-l4AHe3O2jqUhHhllPgpT-VcPJCV8z1nuhXf8x7FjKFeNU_kzysV7ZiZoXUHTCdXHwWmFYjDXSmn-MBxibCCibMpeg&__tn__=-R

6 comentarii

  • Ministrul de Interne a laudat prestatia d-lui Prefect Frent spunand ; ,, Nu va demit pt. ca sunteti un om serios,,Vedeti d-le Prefect ce bine ati gandit ,adica sa nu va gripati ad-hoc la comanda pesedeului lui V.V.D. La primul tur capii de campanie a doamnei cereau o strategie traznita prin judetele rosii, si se dorea imbolnavirea subita a prefectilor ca sa se destabilizeze oleaca situatia cu preluarea buletinelor si a proceselor verbale. Prefectul nostru a avut imunitatea crescuta la virusii din exterior. Bravo !

    • Balane , pastreaza.ti buzele …asteapta sa treaca saptamana cu alegerile si sa vezi cum zboara Frent din functia de prefect , ca s.a amanat decizia” fanului tau ” Rares Bogdan cum in 48 de ore schimba toti prefectii si acum apare intrebarea , oare de ce ? P.N.L.-ul nu e capabil in a organiza si gestiona alegerile sau Rares Bogdan nu e chiar atat de ” pitbull ” pe cat vrea sa para …un ” pitbull-pichinezoid ” …mai degraba.

  • Da, da, domnul Prefect, sunteți prea-înalți ca Ionică securistul. Până la pensie și după aia specială! Am citit azi în ziar ce treabă bună faceți. Cu pită îi serviți pe întreprinzătorii care vă trec pragul. Și să ascultați și de acuma încolo numai de Răducu care v-o pus în funcție pe viață! Cum era să vă da-ți demisia pe Facebook după Colectiv ca un fraier. Las că-și asumă fraierii ăștia. Și să-l țină neapărat și pe Ceclan că sunteți cam de aceeași înălțime și da-ți bine în poză. Mai ales în alea cu cușmă și ițari când deserviți poporul la sărbători.

  • Anonimule ! Pt. aer curat adreseaza-te lu Cretu , care are in vedere sa cheleasca parcuri precum Eminescu, Piata Centrala etc. In cele trei mandate ale tovarasului in orasul nostru au disparut peste 1.000 de copaci. Crede-ma ca stiu bine ce zic !

  • Cititor , analfabet functional ! Si tu poti sa intrebi de ce nu avem o centura tot pe actualul tau coleg de partid care este barosanul vataf din administratia orasului.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS