Actualitate

Ce mesaje de sărbători au transmis politicienii

Politicienii judeţului Bistriţa-Năsăud care nu şi-au deschis conturi pe Facebook doar cu scop electoral au folosit din plin acest canal de comunicare ca să transmită mesaje de sărbători prietenilor şi simpatizanţilor. De departe, cel mai apreciat a fost mesajul ministrului Adriana Doina Pană, care a mers direct la sufletul prietenilor săi virtuali.

Ministrul delegat pentru Dialog Social Doina Pană, deputat în Colegiul 1, a scris, luni, în Ajunul Crăciunului, următorul mesaj pe care l-a postat pe pagina sa de facebook: „Dragii mei prieteni, Vă rog să-mi scuzaţi „tăcerea” de atâtea zile. Până azi, mi-a fost imposibil să intru pe facebook. Vă mulţumesc pentru toate gândurile bune, pentru toate cuvintele frumoase şi mai ales, pentru toate urările voastre. Să dea Dumnezeu să se împlinească! Să aveţi sarbatori fericite şi 2013 să fie un an pe măsura aşteptărilor voastre, ale tuturor! La mulţi ani!!!”. Peste 125 de personae au apreciat mesajul şi 40 l-au comentat.

Deputatul USL Daniel Suciu a scris la rândul lui: “Vă doresc din suflet un Crăciun Fericit alături de cei dragi inimilor dumneavoastră, multă sănătate, linişte şi speranţă. Fie ca sărbătoarea Naşterii Domnului să ne găsească mai buni, mai departe de ceea ce ne desparte şi uniţi în jurul valorilor comune. Să uitam ce a fost rău, să ne amintim de cei dragi care ne-au părăsit, să învăţăm din greşeli şi să ne gândim cu încredere spre viitor. Sărbatori fericite!”. Un număr de 85 de personae au apreciat postarea şi 31 au comentat.

Deputatul USL Stelian Dolha a fost ceva mai concis: „Sărbători fericite, să aveţi parte de multe împliniri şi de dragostea celor dragi! Crăciun Fericit!”. 54 de prieteni au apreciat urarea şi şapte au comentat-o.

Deputatul PDL Ioan Oltean, senatorii USL Dorin Dobra şi Ioan Deneş nu au mai postat nimic pe paginile lor de la câştigarea alegerilor. În schimb, senatorul Cristian Florian (PDL) nici măcar nu deţine o pagină personală de facebook.

Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, are în schimb o pagină oficială, dar pe care nu s-a mai postat nimic din data de 8 decembrie. Deşi peste 700 de persoane s-au abonat la actualizări, edilul nu pare să dea importanţă acestui lucru. Prin oraş au fost atârnate în schimb bannere cu mesaje de felicitare însă indescifrabile de la distanţă din cauza fonturilor alese, greu de citit chiar şi atunci când sunt la distanţă mică de ochi.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a avut grijă să tipărească mii de felicitări pe care le-a transmis prin poştă cetăţenilor judeţului. De asemenea, mesajul său de sărbători poate fi citit pe bannerele atârnate prin oraş, dar şi prin judeţ.

deputat Daniel Suciu deputat Stelian Dolha primar Teodor Cretu emil radu moldovan 9 dec

1 comentariu

  • Si eu am un mesaj ltr. Politicienii vechi si noi : in campania electorala, doamna Mariana Campeanu promitea indexarea pensiilor de la 1 februarie, iar acum observa ca indexarea lipseste din progamul de guvernare si explica telespectatorilor ca s-a produs o erata.

    Pai la CCR cum au mers cu “Erata” in fapt . si Base a ramas pe scaun , asa si astia , o ard cu tupeu , insa cred ca toata lumea e proasta din pacate sau nefericire ptr romani , dar si ptr ei politicienii , ca lumea uita repde si daca vede ca si astia ai mint si nu fac nimic .. sigur au aceiasi soarta ca si PDL eiii !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.