Actualitate Recomandări

Ce nume sonore vin la Colibița Folk Fest, ediția a VIII-a

Colibița Folk Fest ajunge anul acesta la cea de-a VIII-a ediţie. Festivalul se desfășoară în 16 și 17 august la Fisherman’s. Toni Vlad, președintele Asociației Aripi Folktime, organizatorul evenimentului, dă detalii:

”La fel ca în anii precedenți, ziua de vineri, 16 august, va debuta cu Open Stage de la orele 18.00. Cei doritori se pot înscrie la nr. de telefon 0742 529 271 până în data de 10 august. Sperăm să fie suficiente înscrieri, chiar dacă nu avem concurs cu premii în acest an!

De la orele 20.00 trecem la recitaluri: pentru cea dintâi seară, vor fi alături de dumneavoastră, publicul frumos de la Colibiţa, următorii: DAN VANĂ, ANGELA MARIAŞIU, FLORIN SĂSĂRMAN & VALI ŞERBAN, VICTOR SOCACIU şi pentru prima dată la acest festival: MIRCEA RUSU BAND (MIRCEA RUSU, TEO BOAR şi VLADY CNEJEVICI).

Seara de sâmbătă 17 august, va avea pentru început, de la orele 18.00, Open Stage ca și în prima seară.

Începând cu orele 20.00, vraja se va așterne peste toți cei prezenți, iar cei ce vor face seara desăvârșită se numesc RAUL CÂRSTEA, EMERIC IMRE & JIMI EL LACO, MIRCEA BODOLAN, MARIA GHEORGHIU, MIRCEA BANICIU.

Invitatul special al acestei ediții este DAN CHEBAC, o legendă a muzicii folk din România şi totodată un pionier al genului.

Pe tot parcursul manifestării, pe lângă meniul de restaurant, nenumărate ceaune sau grătare vor întreține voia bună a participanților.

Evenimentul este susținut, la fel ca în anii precedenţi, de Consiliul Județean prin Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița Bârgăului, Primăria Prundu Bârgăului, Primăria Tiha Bârgăului și câțiva oameni inimoși pe care o să vi-i amintesc la fața locului, adică pe scenă!”.

3 comentarii

  • Locatia e total nepotrivita pentru un festival de folk. Cati oameni care asculta folk ar merge la munte intr-un loc unde sunt panouri cu „Nu calcati iarba!” si e plin de cocalari si pitipoance!?

    • Faceţi dumneavoastră un festival, anywhere, fără cocalari şi piţipoance…Drumul e LIBER! Eu n-am fost în stare, aşa că am renunţat…

  • Si caca tot in lac ajunge??? Sau s-a facut canalizare de cand au aparut la tv tevile de canalizare care deversau in lac???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS