Actualitate

Ce rochii de gală se poartă anul acesta. Cât costă și cât durează să fie făcute

Anul acesta, la evenimente festive se poartă rochiile lungi, foarte accesorizate și cu mulți franjuri. Cel puțin așa spun reprezentanții unui atelier de croitorie din Bistrița care au rochii pe stoc, dar le fac și la comandă.

”Anul acesta se poartă sclipiciul și foarte mult rochiile lungi cu franjuri. Prețul unei rochii începe de la 1800 de lei. Depinde de de câtă broderie încape pe ele. Doamnele preferă rochiile bej, în culoarea anului – Peach Fuzz- și mai ales pe cele gri. Am încercat să facem și rochii în culori mai îndrăznețe, dar nu am avut prea mare succes cu ele. Rochiile costă mai mult față de anul trecut cu 200 – 300 de lei din cauza faptului că s-au scumpit tare broderiile, iar la noi totul este lucru manual. Ca să facem o rochie de gală, din momentul în care luăm măsurile, durează cam trei zile”, ne-a spus Anamaria Pop.

Peach Fuzz este o combinaţie de roz şi portocaliu, o culoare care ne aminteşte să încetinim ritmul vieții şi să avem grijă de noi şi de ceilalţi. E o culoare romantică ce reflectă senzualitatea tactilă asociată cu piersicile catifelate, satinul sau mătăsurile netede, o culoare potrivită pentru momentul pe care îl trăim.

Atelierul Isabeli de pe strada Dornei a fost prezent la Bistrița Mariage Fest 2024.

Etichete

1 comentariu

 • Domnul sau doamna cofetar, care ne-a dat rețeta de tort 2 kg. si insinua ca nu costă mai nimic, (zahăr, cacao, ) , fără să se gândească la chirie, salarii, mobilier, electrocasnică, utilități și TVA 19% , lucruri care fac ca materia primă să fie 10% din prețul de vânzare.

  Așa pot și eu să zic ca materialele costă 200 lei, de parcă cineva muncește 3 zile gratis și pe strada în frig, și fără mașina de cusut, în întuneric fără să aprindă becul.
  Și fără TVA de 19% la final.
  Și fără CAS, CASS, fără impozit de 10%.
  Acum știți de ce costă atât! Pentru ca materia primă e la 10%, restul de 90% nu are legătură cu materia primă folosită.

  10
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.