Actualitate

Ce s-a întâmplat după ce şoferul de 20 de ani al unui BMW X5 a încurcat frâna cu acceleraţia

(FOTO-VIDEO) Un şofer de numai 20 de ani, aflat la volanul unui BMW X5, a reuşit performanţa să blocheze traficul la oră de vârf pe Bulevardul Republicii după ce a încurcat pedalele de acceleraţie şi frână şi s-a izbit cu maşina într-un copac.

BMW 3 BMW 4 BMW 5 BMW 2

Dragoş Mircea Nicolae (20 de ani) conducea, luni, în jurul orei 15.30, o maşină marca BMW X5 pe Bulevardul Republicii dinspre strada Gării spre Piaţa Petru Rareş. La un moment dat, în dreptul Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”Bistriţa, a încurcat pedalele de frână şi acceleraţie şi a ajuns cu maşina într-un copac de la marginea drumului. În urma impactului, bolidului i-a căzut numărul, iar de sub capotă a început să iasă fum. Băiatul nu consumase alcool.

Accident Bd. RepubliciiAccident BMW, BD. Republicii, 11 ian

Posted by Timp Online on 11 Ianuarie 2016

Tatăl băiatului aflat la volan a declarat pentru Timp Online că acesta conducea pentru prima oară o maşină care avea o cutie de viteze automată. „Nu are experienţă. Maşina e automată şi a încurcat pedalele, dar bine că nu a păţit nimic”, a spus bărbatul care nu a vrut să răspundă al întrebarea dacă unui şofer atât de neexperimentat e bine să-i laşi pe mâini o maşină atât de puternică.

La faţa locului a sosit un echipaj de pompieri, iar Poliţia Locală a dirijat traficul. Timp de zeci de minute, pe Bulevardul republicii s-a circulat baraă la bară.

BMW 6 BMW 7 BMW 8 BMW 9

16 comentarii

 • Astea-s povesti de adormit copii. A condus cu viteza mare si a facut slalom printre masini. Astia sunt un pericol permanent pentru viata altora si nimeni nu le are baiu. Din pacate acesti zevzeci scapa cu rani usoare, dar omoara pe altii.

 • Super tare, primul lucru pe care l-a făcut când s-a dat jos din mașină a fost să tragă o flegmă. Cam atâta e și sentimentul lui de vinovăție față de cele întâmplate, exact cât o flegmă pe care a și scuipat-o afară instantaneu…

  • felicitari!
   te sustin in astfel de cauza…
   si eu sufar ….alaturi de tine pentru acel copac….!
   omul se mai „naste” ….dar pe copac cine se inhama sa-l „nasca”?

 • Imi place ca in articolele de aici se scrie ceva concret nu ca in alte ziare unde stirea este fara date concrete – aici am vazut cine a facut accidentul. cine sunt rudeniile venite in ajutor, nr. masina, …

 • Se dau prea usor permisele la niste imaturi de astia, se trece prea usor de examenul psihologic de niste exemplare de genul asta de copchii cam cretinele!

  • Bine, e corect daca stie sa-si ia permisul, dar pentru o chestie de genul asta, unde exista filmari si se poate demonstra ce a facut, permisul trebuie RIDICAT si ANULAT. Eventual, daca nu are si alte genuri de abateri, dupa cinci ani sa sustina un nou examen de conducere si dupa care o comisie unde sa participe si un psihiatru sa hotareasca daca merita sa mai conduca sau nu. Asa ar trebui pusa problema, de ce viata mea sau a ta sa depinda de comportarea unui astfel de i..

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.