Actualitate Recomandări

Ce s-a întâmplat într-o parcare cu plată din Bistriţa. Şoferul nu a avut de ales (FOTO)

Într-una din parcările publice pentru care şoferii trebuie să plătească vineri, 4 ianuarie 2019, au putut fi văzute imagini cel puţin ciudate. „S-a izbit în stâlp, s-a răsturnat, a făcut pană”, au vociferat cei care au trecut vineri pe strada 1 Decembrie.

De la depărtare, maşina din fotografii părea implicată într-un accident rutier, însă văzută de aproape arăta o altă realitate: fusese parcată cu o roată pe un morman de zăpadă necurăţată.


Întrucât este o maşină 4×4, şoferul nu a avut nicio problemă să se urce cu una dintre roţi pe grămada de zăpadă îngheţată. Cel mai probabil era singurul loc gol de parcare în momentul respectiv. Totuşi, obligaţia Primăriei Bistriţa, care ia bani pentru aceste locuri de parcare şi blochează roţile celor care nu plătesc, este să le cureţe, ceea ce rareori se întâmplă. De cele mai multe ori, se găsesc diverse scuze.

1 comentariu

  • he he he daca era vicele niculaie de servici mergea el si dadea zapada la o parte si-si tragea si doua trei patru cinci poze cu lopata in mana

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS