Actualitate Recomandări

Ce salarii vor câștiga de la 1 martie angajații Kaufland

Angajații celor două magtazine Kaufland din orașul nostru au primit o veste din partea companiei. Începând de luna viitoare vor câștiga alte salarii, scrie presa economică.

Kaufland le va oferi lucrăto­ri­lor comerciali aproape 2.000 de lei net, cu 54% peste salariul minim la ni­vel naţio­nal începând cu data de 1 martie 2019.A

Un lucrător comercial din hiper­mar­keturile Kaufland, liderul co­mer­ţului local cu afaceri de peste 10 mld. lei anual şi cu 15.000 de salariaţi, va câştiga un venit minim de 3.300 de lei brut (1.941 de lei net lunar), cu aproape 18% mai mult decât până acum.

Veni­tul minim al lucrătorilor co­merciali de la Kaufland porneşte de la suma de 3.300 lei brut, sumă ce include tichetele de masă şi sporurile salariale, şi va intra în vigoare începând cu luna martie 2019.

În funcţie de vechime şi de rezul­ta­te, veniturile lunare ale unui angajat în această poziţie pot fi mai mari, deşi re­pre­zentanţii lanţului de magazine nu oferă cifre. Ani de zile, salariile plătite lucrăto­ri­lor comerciali şi casierilor au fost prin­tre cele mai mici din economie, de multe ori apropiate de nivelul sala­riu­lui mi­nim pe economie. În ultima pe­rioa­dă însă, retaileri precum Kaufland şi Lidl au apli­cat majorări salariale con­stan­te, trăgând după sine toată industria.

Sursa: Ziarul Financiar

Etichete

7 comentarii

 • Numai este kaufland ce era odata. Sunt unele produse care le gasesti foarte rar la raft. Am luat de la kauflandul din Cluj produs din gama Kclasic ( detergent pt masina de spalat vase) pentru ca la bistrita nu a mai fost la raft de peste 2 an Smantana uht doar la cel de pe calea moldovei gasesti. Koflandul s-a transformat intr-un fel de magazin de bloc din cauza managementului mediocru.

 • cererea si oferta pe piata munci a crescut salarile

  cine statea pe 1300 ron cu sambate si duminici lucrate ?

  spania a marit salariu minim cu 250 euro . spania cu o datorie de 1600 de miliarde euro . romania 80 miliarde datorie

  • Bună sint din medias avea sa muncesc la kafland am 8 clase as vrea sa lucrez la dumneavoastră va vultumesc frumos las un număr de telefon al meu0746540153 va mulțumesc aștept un răspuns calugareni nr 2blc sc c AP 3 medias .

 • Foarte bine. Sa vedeți salarii de mizerie la Leroy Merlin hamal în toată regula și sâmbetele și duminicile plătite cu 2 lei și eu fac avere. Oare nu ai întreabă nimeni de sănătate?

  • Minciuni!!! Întrebați angajații ce salarii au și cum sunt tratați! Și dacă sunt salarii mari..cine încasează a ele salarii? !! Sper sa fie publicate și comentariile care reflectă realitatea!

 • Bună sint din medias avea sa muncesc la kafland am 8 clase as vrea sa lucrez la dumneavoastră va vultumesc frumos las un număr de telefon al meu0746540153 va mulțumesc aștept un răspuns calugareni nr 2blc sc c AP 3 medias .

 • As vrea sa lucrez si eu la Kaufland sunt băiat am terminat ; Marketing management. Numar de telefon 0773759072. Multumesc

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS