Actualitate

Ce spune IPJ despre implicarea unor polițiști în cazul Dani Borgovan

Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud reacționează după ce pe rețele de socializare au apărut numele unor polițiști despre care unele persoane spun că ar fi în spatele ”cazului Dani Borgovan”, acesta fiind motivul pentru care adevărații vinovați nu ar fi pedepsiți.

”În urma unor postări distribuite pe rețele de socializare referitoare la implicarea unor polițiști din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Așa cum a mai fost transmis, niciun cadrul M.A.I. nu este implicat în acest caz, iar referitor la faptul că „un polițist care lucrează la criminalistică se ocupă de anchetă, motiv pentru care s-a întârziat”, asigurăm opinia publică că polițistul la care se face referire nu a desfășurat și nu desfășoară activități în cadrul anchetei penale, nefiind implicat în niciun fel.

Cercetările în acest caz sunt desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bistrița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud asigură opinia publică cu privire la faptul că sunt în continuare angrenate toate resursele necesare în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor care s-ar face vinovate de comiterea unei infracțiuni”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

2 comentarii

  • Interesant ca n-am vazut la acesti manifestanti nicio referire la violenta in familie. Sa cred ca Borgovan n-a avut nicio contributie la ceea ce s-a intimplat ? In rest eu ” m-am trezit ” , dar nu stiu incotro s-o iau…

    34
    7
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS