Actualitate

Ce subiecte ar putea primi candidații la funcțiile de directori de școli. Când se va ști dacă e concurență

Ministerul Educației a publicat modele de subiecte pentru concursul de directori și directori adjuncți de școli, care are loc în această perioadă. Proba scrisă este programată pentru data de 15 octombrie, potrivit calendarului oficial al concursului și abia după aceea se va ști dacă sunt mai mulți candidați pentru același post.

”În acest moment nu pot spune dacă la nivelul unei unități de învățământ există sau nu concurență pentru că, în momentul în care au fost depuse dosarele de înscriere, nu a existat posibilitatea de a opta pentru funcția de director sau director adjunct la o anumită școală. Acest lucru se va întâmpla după proba scrisă. Cei care promovează proba scrisă cu minim 7 încarcă pe platforma electronică solicitarea respectiv adeziunea pentru o unitate de învățământ sau alta. Doar după 15 octombrie vom ști”, a spus pentru Timp Online inspectorul general Aurelia Dan.

Potrivit sursei citate, sunt 145 de candidați la aceste funcții.

”Avem 145 de candidați, 7 dosare invalidate temporar pentru că acești candidați au depus cerere de rexaminare a dosarelor, remedierea erorilor tehnice și în perioada 4 -6 octombrie au avut posibilitatea să remedieze erorile unde au apărut. Este vorba de documente care fie nu s-au scanat corespunzător, fie informația nu a putut fi descifrată în totalitate și asta cumva a determinat comisia să solicite redepunerea documentelor”, a spus șefa ISJ.

3 comentarii

 • As mai adauga doua intrebari la testul de antrenament…:)

  1. Pentru a ocupa postul de director trebuie sa fii membru de partid al partidului aflat la guvernare:
  a) adevarat
  b) fals
  c) nu conteaza

  2. Atentia…se da:
  a) inainte…
  b) dupa…
  c) ambele variante

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.