Actualitate

Cei cu comportament turbulent în blocurile sociale vor fi mutați în locuințe modulare

Anul acesta vor fi date în folosință la Viișoara locuințele modulare, unde vor fi mutate în primul rând familiile care creează scandal în blocurile sociale.

”S-au făcut achiziții, s-au făcut lucrări pentru extinderi de rețele, iar în prima parte a anului vom începe să punem efectiv module. Încercăm să punem cât mai multe. Cine vor fi beneficiarii? În primul rând, cei care în momentuld e față sunt titulari ai unui contract de închiriere și locuiesc în blocuri sociale, dar care sunt în conflict deschis cu locatarii din blocurile respective. Nu poți să-i lași nici în stradă. Sunt familii cu mulți copii, minori, și vor merge în gară, în zonele comerciale, vor cerși sau vor săvârși acte infracționale. De aceea, soluția corectă este să îi mutăm în locuințe modulare, astfel încât să nu mai deranjeze colectivitatea”, a declarat primarul Ioan Turc.

El a menționat că în astfel de containere vor fi mutate ”în jur de 20 de familii care în mod repetat, confom proceselor verbale întocmite de Poliția Locală, au un comportament constant turbulent. Vor beneficia de aceste module și alte categorii de eprsoane vulnerabile, nu doar cei care locuiesc acum în blocuri sociale”.

4 comentarii

 • Si consilierii locali sa fie mutati in camere speciale unde sa fie o priza de cuplare la un neuron ce sa i ajute sa voteze pentru cetateni!!!
  CE LE O YREBUIT SA VOTEZE TRIPLAREA IMPOZITELOR PENTRU CLADIRI NEREZIDENTIALE DETINUTE DE PERSOANELE FIZICE????
  Bine ca au platit o pe Andra cu 28000 euro.
  Daca venea Smalei ..intelegeam ca trebuia ajutat , era un caz social, nu l duce vocea …dar andra?
  Andra il are pe maruta…

  29
  2
  • Masura de fapt probabil ilegal. Mutarea fortata exista doar in dictatura. Pe cind omeni achita chiria si costuri nu pot fi mutate fortate de cit conform contract de inchiriere. Pentru contraventii pot fi luate masuri conform legii. Cam atit.
   In plus si practic se creaza un sub ghetou de la ghetou existent. Inultil si se va inaspri situatia, doar in alt loc. E o masura fara efect pe termen lung.

   3
   1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.