Actualitate

Verificări ”mai bine gândite” la blocurile ANL: ”Vom fi mult mai atenţi la aceste lucruri”

Comisiile Primăriei Bistrița vor face controale mai aplicate la blocurile de locuințe ANL, pentru a strânge probe în situația în care se va ajunge și în instanță cu unii chiriași.

”Verificările pe care le vom face la blocurile ANL vor fi mai bine gândite și mai bine procesate. Este destul de complicat să demonstrezi că cineva nu locuieşte în apartamentul respectiv, că a închiriat sau a subînchiriat. Consumurile îţi spun dacă există sau nu există cineva în apartament. Să ne înțelegem: cineva poate fi titular al unui contract pentru o locuință ANL și să fie plecat în străinătate sau să fie mutat într-un alt oraş. Conform contractului, nu este o cauză de decădere, de anulare, de reziliere a contractului. În schimb, din punctul meu de vedere este extrem de lipsit de etică să ajungi proprietar al unei alte locuinţe, nu enapărat tu, că mai ai părinți, socri, sunt diferite modalități, şi să îţi subînchiriezi locuinţa la preţuri de piaţă. Totuși, prețurile pe care Guvernul le stabilește pentru locuințele construite în sistem ANL țin cont practic de natura destinatarilor acestor apartamente. Vom fi mult mai atenţi la aceste lucruri. În instanță e greu când ajungi să faci proba, dar eu cred că trebuie să încercăm să pregătim dosare bune, iar dacă e nevoie să ajungem în instanță, și eu cred că va fi nevoie, să și câștigăm, prin probă cu martori sau prin diferite alte modalități”, a declarat primarul Bistriței, Ioan Turc.


Anul acesta vor începe lucrările de construcție la cel puțin un bloc din cele două pe care le are în plan municipalitatea în cartierul Subcetate.

”Ne vom îmbogăți zestrea de locuințe ANL prin demararea lucrărilor pentru cel puțin un bloc din cele două, 36 de apartamente per bloc, asta înseamnă 72 de apartamente. Un bloc va merge către garnizoană, către unitatea militară, conform angajamentului pe care ni l-am luat, tot către bistrițeni până la urmă, celălalt va urma regimul clasic, convențional”, a spus primarul Bistriței.

1 comentariu

  • O sa phblice lista ch cei ce vor locuinte siciale si noi vom vota!!!!
    DAR MA …..ARLANE, SALARIILE VOASTRE CAND LE VOTAM????

    9
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS