Actualitate

Cei doi tineri care au spart 11 case de vacanță din Piatra Fântânele, Colibița și Josenii Bârgăului, arestați

Cei doi tineri bănuiți de comiterea mai multor furturi din case de vacanță, se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

La data de 21 februarie, Judecătoria Bistrița a dispus înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de tânărul de 24 de ani din Mijlocenii Bârgăului, cercetat pentru furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt calificat.

Acesta, împreună cu un altul în vârstă de 23 de ani, din Prundu Bârgăului, sunt bănuiți că în perioada octombrie 2019 – februarie 2020 ar fi sustras bunuri din 11 case de vacanță și ar fi încercat să sustragă bunuri din alte 5, toate situate pe raza localităților Piatra Fântânele, Colibița și Josenii Bârgăului.

Prejudiciul cauzat se ridică la 38.500 de lei și a fost recuperat în proporție de 90% de către polițiști, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

În prezent, cei doi se află în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările în acest caz.

4 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.