Politică

”Cel mai scump Paște din ultimii 30 de ani”

”Au reușit. Cel mai scump Paște din ultimii 30 de ani. Carnea de miel, ouăle, laptele, brânza, mai scumpe cu cel puțin 30%. Totul e mai scump. Singurii care profită din scumpiri sunt PSD și PNL. Încasează mai mulți bani din taxe și impozite, bani pe care îi dau pe pensii speciale și sinecuri”, menționează USR Bistrița-Năsăud.

USR mai transmite că are ”o soluție corectă pentru dezastrul încasărilor la bugetul de stat: tăierea pensiilor speciale, care afectează buzunarele românilor și înghit sume enorme de bani – 2,24 miliarde de lei doar în primele două luni ale lui 2023”:

”Haos în bugetul României. Lipsesc 20 miliarde de lei. Nu mai au bani după ce au angajat mii de membri de partid la stat. Bibliotecari numiți la conducerea șantierelor navale, fotomodele la conducerea ANRE. Sinecuri la ICR, sinecuri la ANRE, sinecuri în Guvern. Noi agenții înființate, record de secretari de stat, mai mulți bani pentru sporuri. Avem o gaură în buget de cel puțin 20 miliarde de lei, chiar dacă PSD și PNL au împrumutat România cu 61 milioane de lei pe oră în primele două luni ale anului. Înseamnă 4 creșe pe oră. Împrumuturi la rate astronomice, printre cele mai mari din Europa. Același ministru al Finanțelor a susținut și introducerea suprataxării contractelor part-time și introducerea de noi taxe pentru mediul de afaceri. Noi cu scumpirile și taxele, ei cu pensiile speciale și sinecurile. Așa nu mai merge”.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS