Actualitate

Cele mai gustoase prăjituri de nuntă sunt din ingrediente naturale, decorate cu fructe (FOTO)

Torturile natur cu multe fructe, făcute din ingrediente naturale rămân în tendințe și anul viitor, susține Cristina Istrate, managerul Cofetăriei Cristina, prezentă și la ediția de toamnă a târgului de nunți Wedding Land.

”Pentru prima dată participăm la târgul de toamnă Wedding Land care se adresează mirilor din prima parte a anului 2020. Tendințele pentru anul viitor sunt ingredientele naturale, torturile natur decorate cu multe fructe. Ca umare și mirilor anului 2020, eu le recomand torturile care conțin fructe, mousse-urile de ciocolată, cu mascarpone. Avem și câteva rețete franțuzești pe care le promovăm: inserții de fructe, mousse-uri din ciocolată albă, ciocolată neagră, cu lapte, cu mascarpone, zmeură, căpșuni. În continuare avem și torturile clasice, însiropate, așa că e în funcție de gustul fiecăruia. Noi ne adresăm tuturor și îi așteptăm cu mare drag. Cei care semnează contracte în perioada târgului primesc o reducere de 10%”, a spus Cristina Istrate.

În ce privește planurile de business pentru anul viitor, ea a spus: ”Avem și o colaborare cu www.invitatiedenunta.ro. De anul viitor vom avea un showroom împreună pe Gheorghe Șincai nr. 31, iar mirii vor găsi și prăjituri, și torturi, și plase, și sticle, tot ce înseamnă accesorii de nuntă”.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS