Actualitate Recomandări

Ceremonie de Ziua Forțelor Terestre la Brigada 81 Mecanizată

(FOTO-VIDEO) La Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” a avut loc un ceremonial cu ocazia Zilei Forțelor Terestre, ocrotite de Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință.

La festivitate au participat prefectul Stelian Dolha, primarul Ioan Turc, președintele CJ Radu Moldovan, deputatul Diana Morar, șefi de instituții.

În acordurile muzicii militare a garnizoanei Bistriţa, a fost depusă și o coroană de flori în memoria eroilor.

Activitățile au continuat la garnizoana din Prundu Bârgăului, unde a avut loc o slujbă arhierească de sfințire a Iconostasului Bisericii Militare și o ceremonie militară de dezvelire a troiței ridicate în cinstea militarilor Batalionului 817 Artilerie.

Prefectul Stelian Dolha transmite, cu ocazia Zilei Forțelor Terestre, următorul mesaj:

”Deviza Forțelor Terestre ale Armatei României este „Oriunde, oricând, la datorie!”Dragi miliari, V-ați făcut cu profesionalism și mult devotament datoria în misiunile voastre, fie interne, fie externe, în misiunile de asigurare a păcii, în teatrele de operații. Profesionalismul vostru este confirmat prin mesajele de mulțumire și de respect pe care partenerii NATO vi le adresează ori de câte ori au prilejul. În misiunea noastră comună de a combate pandemia și de a lupta pe frontul vaccinării, v-ați dovedit un sprijin puternic și de nădejde. Ne-am bazat și ne bazăm pe voi în toată această luptă contra-cronometru pentru vaccinare, în a cărei campanie ați adus rigoare, disciplină și o bună organizare. Aceste lucruri ne întăresc convingerea că vom atinge împreună țintele de vaccinare propuse, că vom asigura imunizarea unui număr suficient de mare de cetățeni în așa fel încât să putem reveni cât mai repede la normalitate.Sunteți arma pe care aceasta țara s-a bazat în orice vreme, de pace și război, de confruntare cu forțe ale naturii care ne-au făcut să ne simțim neputinciosi: inundații catastrofale, cutremure, iar acum acest flagel al pandemiei. De Ziua Fortelor terestre, 23 aprilie, ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă, permiteți-mi să vă transmit toată gratitudinea și recunoștința, în numele meu și al Guvernului României”.

https://www.facebook.com/843247625710871/videos/2936823873266960
https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3647715642024566
https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/312711786892220
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3910102325692037&id=843247625710871

2 comentarii

  • Armata nu mai are nici o utilitate pentru noi; foloseste doar sa justifice „tunurile” de sute de milioane de euro (de ex. fregatele). La canal nu se mai lucreaza, munci agricole nu mai sunt, pentru cei trei sute care se mai plimba prin Afganistan nu se justifica mentinerea a zeci de mii de oameni care nu fac decat sa defileze la orice vizita tovaraseasca, la orice sarbatoare, sfintire, dezvelire, inaugurare de la Zoreni pana la Lunca Ilvei. Plus vreo doua mii de paraziti cu grad de general la care le scrie in cv ca sunt de meserie fierari-betonisti (Neculai Ontanu), strungari (Ciuclea) tractoristi etc.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.