Actualitate Recomandări

Cheltuielile cu pârtia de schi se duc anul acesta la 820.000 de lei

Pârtia de schi de pe Dealul Cocoș din Unirea nu a fost deschisă nicio zi în această iarnă, în condițiile în care, până de curând, temperaturile au fost primăvăratice iar ninsorile s-au lăsat așteptate.

Consiliul Local Bistrița aprobă vineri bugetul orașului pe anul în curs. Printre capitolele financiare se numără și pârtia de schi, aflată în subordinea Direcției Educație, Turism.

821.500 lei este suma alocată în bugetul local pentru cheltuielile cu Pârtia Cocoș.

24 comentarii

  • Sa plateasca TOTI consilierii care au ridicat mana si au votat pentru acest proiect. Daca au fost atat de inteligenti sa achite din banii lor aceste cheltuieli. Inca odata reiese faptul ca politicienii voteaza fara sa judece daca un proiect este viabil sau nu.
   Propun sa se voteze proiectul prin care sa curga lapte si miere in primarie… sa aducem o vaca si un roi de albine…. Toti consilieri vor vota…. proiectul a fost adoptat. Multumim!

   10
 • Sa ajungi de rasul televiziunilor si sa nu faci nimic ca primar …se spune ca gluma repetata e prostia intruchipata!
  In cazul primariei bistrita e doar…pleonasm!

  58
  2
 • Cazaciocul și Mazurca,
  Joacă pe pârtie, Turca.
  Mazurca și Cazaciocul
  Dreg cu grijă busuiocul
  Și-alți popi fac feștanie,
  Pentru bobsleigh-sanie.
  Prieteni – suiți pe Cocoș,
  Cu clăpari, bețe – galoși,
  Că vine Domnul Răducu
  Și ne dă de-a durdulucu.

  31
  6
 • 20000 lei servicii internet ? Asta inseamna 1650 lei/ luna.
  Or fi avand satelit propriu.
  Cei drept e prins si patinuarul, dar unde si cum functioneaza internetul la patinoar ,ramane o enicma.

  42
  1
 • La un privat nici nu ar fi existat o astfel de amenajare la 600 m altitudine in conditiile date de schimbari radicale climatice.
  Se topesc ghetarii si trebuie sa fi normal la cap sa nu mai astepti zapezi pe Cocos.
  Tocmai de aceea voi cere maine la DEZBATEREA PUBLICA pe Buget desfintarea definitiva a acestui obiectiv sugator de bani, o minune ca la Caracal ca de aceea se exprimau biistritenii
  Bistrita= Caracalul Transilvaniei.
  2. Si contractele pe viitor cu firmele de dezapezire trebuie gandite altfel si in lunile in care nu ninge iar masinile stau in curtile firmelor sa nu fie nimeni platit.
  Cum vine asta , sa dai bani pe repaus si inactivitate ?
  Banii publici trimisi de cetatenii Romaniei nu trebuie batjocoriti.

  38
  37
 • 725.000 se duc pe fanteziile lui Turc. Pozițiile 6-7-8 privesc patinoarul și bicicletele din visele primarului. Nu au nimic de-a face cu pârtia de schi discurile diamantate pentru ascuțit patine, sculele si echipamentele pentru întreținerea traseelor de biciclete, saltelele de protecție pentru traseele de biciclete șcl. Să vedeți la cât o să ajungă cheltuielile când o să pornească și săniuța de vară!

  53
  1
  • Diversiune filozofica.Cheltui 725.000 pentru bazaconiile din capul tau si dai vina pe Cretu.Bine…si Cretu tot bazaconii de astea avea in cap.Dar daca unul a dacut o magarie trebuie continuata ? Filozoful se foloseste de pretextul cu intretinerea patiei ca sa mai f..a si el niste bani.

   58
   1
  • Toate preturile la serviciile si cumparaturile astea publice sunt supra-umflate: cum sa fie 20.000 lei internetul sau 50 de milioane vaselina si ulei, aberant.

   35
 • Ar trebui vandute utilajele.Macar se recupereaza o parte din bani si se opresc cheltuielile Poate vreo autoritate publica va binevoi sa traga la raspundere vinovatii ,indiferent cum se numesc,Cretu sau cons local din acea vreme ,sau toti impreuna.

  55
  6
  • Trebuie vândută instalația de telescaun acum până ce nu se uzează fizic și moral și nu o mai cumpără nimeni.

   69
   6
  • Bine ca in alte parti se poate dezvolta o partie la aceasi altutudine ca si pe Cocos dar la noi nu… Nu mai fiti asa fustrati, orice se poate daca faci cu cap.
   Germania, willingen 😉😋😉😋

   1
   19
  • @ ClandestinClandestin,
   De ce ai scris aici ? Eu deja am câștigat acest pariu, pancalii au votat astăzi prostia de sanie de vară.

   https://timponline.ro/cl-bistrita-si-a-dat-ok-ul-pentru-sania-de-vara-ioan-turc-astupam-gaura-neagra/

   Dacă vrei să participi la pariu postează un pic mai jos alături de Cornel care săracul mizează pe faptul că consilieri vor trimite înapoi pasajul Gării-Tărpiului spre un studiu aprofundat privind o conexiune riguroasă a tuturor străzilor, speră degeaba nicio șansă.
   Apropo Clandestinclandestin tu pe ce bazaconie mizezi că va fi scoasă din buget ?

   18
 • Observ că nimeni nu vrea să țină cu mine pariul cu sania de vară, probabil că sunteți conștienți că consilieri votează toate prostiile.
  Așa că vin cu un nou pariu : Pun pariu că pe 3 Februarie consilieri vor vota orbește panarama de buget cu absolut toate bazaconile din acesta . Hai se bagă cineva că nu, că măcar o bazaconie măcar una singură va fi eliminată din buget , hai aștept doritori la pariu

  https://timponline.ro/cum-arata-bugetul-bistritei-pe-2023-ce-investitii-are-in-plan-municipalitatea/

  47
  • Mă prind eu la pariu și spun că va fi dat afară din buget pasajul subteran Gării-Tărpiu făcut la mișto care nu rezolvă conexiunea necesară a tuturor străzilor și trimis înapoi la studiu.

   37
   2
 • Stimate Bistritene.
  Nu trebuie sa pui pariu cu nimeni, dar o sa vezi ca maine la Dezbaterea Publica pe BUGET se vor prezenta maxim cinci bistriteni din care doi anuntati de mine.
  Restul stau pe onlinuri, neasumati aruncand cu propriile laturi in capul celor implicati.

  13
  50
 • Mai dute n colo cu fustrarile tale. Tu iti platesti darile si taxele la stat, nu platesti direct la partie sau altundeva nimic. Ca de acolo banii se distribuie in „n” domenii este alta treaba. Numai in Romania auzi asa ceva. Atat stiti sa dati din gura, sa criticati, barfiti… Mai bine ai iesi in strada, ia exemplu de la Francezi.
  Si da, eu si multi altii vrem in continuare partia. Dar nu asa cum o Gospodareste Turc.

  1
  12
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS