Actualitate

Cinci puncte de hidratare în Bistrița. O cisternă cu apă a fost trimisă la Slătinița

(FOTO) Pentru ca disconfortul zilelor toride să fie mai puțin resimțit de cetățeni, municipalitatea a amenajat cinci puncte de hidratare în oraș: în fața Bisericii “Sfânta Ana” din zona Big, lângă complexul Winmarkt, lângă Piața Decebal, lângă blocul Lamă și pe pietonalul Liviu Rebreanu, spune primarul Ioan Turc.

Cu sprijinul voluntarilor SVSU Bistrița, în intervalul orar 11.00-18.00, trecătorii au la dispoziție dozatoare cu apă potabilă, dar li se poate acorda și primul ajutor în cazul unor situații ce necesită asistență medicală.

Tot miercuri, locuitorilor din cartierul Slătinița, unde fântânile au un debit foarte scăzut, li s-a trimis o cisternă de apă potabilă, prin implicarea SVSU și a unității militare 01331 din cadrul Garnizoanei Bistrița. Oamenii care nu au putut veni la cisternă au primit ajutorul voluntarilor, aceștia ducându-le recipiente de apă la domiciliu.

Operațiunea se va repeta în fiecare zi din cele anunțate cu cod portocaliu de caniculă.

1 comentariu

  • La Sălcuța de exemplu nu prea este apă dar edilul a considerat că este mai important să demoleze un cămin și să promită că o să facă altul. Nici drumul nu este prea bun. Pădurea….

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS