Actualitate Recomandări

Cine cântă la Colibița Folk Fest, 10-11 august. Concurs cu premii pentru tineri interpreți

În 10 și 11 august va avea loc ”sărbătoarea sufletului pururi tânăr”, festivalul de muzică folk din Colibița, ajuns anul acesta la cea de-a VII-a ediție. Colibița Folk Fest se va desfășura și anul acesta la Complexul Fishermans.

La fel ca în anii precedenți, ziua de vineri 10 august, va debuta cu Open Stage de la orele 18.00, dar un open stage jurizat de data aceasta. Cei doritori se pot înscrie la nr. de telefon 0742 529 271 până în data de 5 august. Concurenții nu pot avea mai mult de 25 de ani și pot participa doar într-o seară.

Premiile pentru acest concurs: Locul III – 300 lei, Locul II – 500 lei, Locul I – o chitară electroacustică produsă de Hora Reghin.

Premiile se acordă pentru fiecare seară, adică și vineri și sâmbătă.

Vineri de la ora 20.00 au loc recitaluri: Antonia & Tudor Ivașcu, Vali Șerban & Florin Săsărman, Cristi Buică, Grupul Ecoul ( Magda Pușkaș, Sorina Bloj & David Gabriel Dody), Puiu Ivanițchi și Ducu Bertzi.

Seara de sâmbătă 11 august va avea, de la ora 18.00, concurs ca și în prima seară. Sunt așteptați la scena deschisă tineri până în 25 de ani. Premiile se vor acorda la fel ca în prima zi. Președintele juriului din acest an va fi poetul și jurnalistul George Stanca.

Începând cu ora 20.00, vraja se va așterne peste toți cei prezenți, iar cei ce vor face seara desăvârșită se numesc Sorin Găzdac & Ani Gheorghe, Raul Cârstea, formația Kripton, Zoia Alecu, Grupul Poesis și Vasile Șeicaru & Nicolae Matei.

Invitatul special al acestei ediții este poetul George Stanca. El va încânta publicul cu fragmente din multele și frumoasele sale poezii.

Pe tot parcursul manifestării, nenumărate ceaune sau grătare vor întreține voia bună a participanților, răvășită din când în când cu o bere rece, mai anunță Toni Vlad, președintele Asociației Aripi Folktime, organizatorul evenimentului.

1 comentariu

  • Buna ziua,
    Krypton se scrie cu Y…ar fi normal ca dupa aproape 40 de ani de activitate muzicala si fiind una dintre cele mai vechi trupe romanesti in acest moment care activeaza constant ( avand in componenta actuala doi dintre membrii fondatori), ca macar cei care scriu despre arta si cultura sa cunoasca cum se scrie corect numele trupei …fara suparare 🙂
    …iar in recitalul despre care faceti referinta este vorba de Krypton Unplugged si nu de trupa Krypton completa, in formula full electric.
    Dealtfel pe afisul festivalului numele este trecut corect…deci era foarte simpla o verificare daca exista macar un dram de interes…daca nu de respect pentru membrii trupei care sunt considerati ca fiind unii dintre cei mai valorosi si mai apreciati muzicieni si compozitori rock din Romania.
    O zi buna! 🙂

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS