Actualitate

Cine era polițistul care a murit în accidentul de pe Valea Bârgăului. Unde vrea familia să-l înmormânteze

Polițistul care a decedat în urma accidentului petrecut azi noapte pe DN 17, Valea Bârgăului, se numește Cristian Sabău și lucra la Secția 2 Prundu Bârgăului. A urmat Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca și Facultatea de Educație Fizică și Sport în cadrul UBB. Era un tânăr plin de viață, cu mulți prieteni, care iubea animalele, sportul, compania celor dragi.

Iată mesajul postat pe Facebook de mama lui:

Întrucât tânărul se întorcea de la muncă și purta haina de polițist în momentul tragediei, familia ar vrea să îl înmormânteze în cimitirul eroilor din Bistrița, în acest sens fiind făcute unele demersuri.

Cristian Sabău era singur la părinți. Slujba de înmormântare va fi vineri, începând cu ora 11.00.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

4 comentarii

  • I-ati dat sefului baiatului astuia o cascheta prea mare, numai pentru a beneficia de o pensie mai buna.Sport vechi,altfel.Domnu vela, berbeceanu,2 jumate, se aude strigatul unui tanar mort nevinovat ?Sindicatul politistilor doarme-n bocanci.

  • DESPRE CE SINDICAT VORBITI? AL POLITISTILOR DIN BISTRITA? NU EXISTA DECAT PE HARTIE SI CAND ESTE VORBA SA PRIMEASCA COTIZATII! NU POTI CONDUCE SINDICAT ODATA CE ESTI PE FUNCTIE DE CONDUCERE. DACA INCERCI SA FACI CEVA PENTRU MEMBRII SINDICATULUI HOP ITI INCHIDE GURA CONDUCEREA CU SALARII DE EXCELENTA! SE PRACTICA LA NOI!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS