Sănătate

A fost aleasă noua conducere a Colegiului Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud

Colegiul Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud și-a ales conducerea care va reprezenta interesele organizației până în 2027. Dintre cei 230 de medici înscriși pe listele electorale, s-au prezentat la vot 142.

Potrivit procesului verbal încheiat la finalul scrutinului, cele mai multe voturi le-au primit următorii care vor alcătui Consiliul Județean al Colegiului Medicilor Stomatologi și dintre care va fi ales președintele:

 • dr. Adrian Costea – 83 de voturi
 • dr. Maria Codruța Vlad – 67
 • dr. Adrian Vasile Mureșan – 65
 • dr. Adina Daiana Horobeț – 63
 • dr. Grigore Hognogi – 54
 • dr. Mirela Didina Căilean – 53
 • dr. Loredana Năsălean – 51

Membri supleanți au fost aleși următorii:

 • dr. Marinel Ilieș – 50
 • dr. Anamaria Wechter – 49
 • dr. Cătălin Nicoară – 45

În Adunarea Generală Națională a Colegiului Medicilor Stomatologi, județul Bistrița-Năsăud va fi reprezentat de dr. Mirela Didina Căilean (43 de voturi). Membru supleant a fost ales dr. Grigore Hognogi (22 de voturi).

Alegerile au avut loc sâmbătă.

8 comentarii

 • Mulțumesc pentru gândul frumos,domnule Leo! Nu este cazul! Nu pentru asta am sacrificat timp , în mod voluntar….Pur și simplu am dorit sa fac ceva util și funcțional pentru colegi și pacienți! Si 90 % din vise,s-au împlinit!Ultimele :Urgenta non stop la UPU și Chirurg BMF,la Spital-secția Orl!Am avut și noroc cu toții ca,s-au realizat lucruri mari si frumoase la Spitalul Jud.,cu fonduri generoase! Visul era cam de10 ani! Ce nu am reușit sa se indeplineasca ,cu alta ocazie! Sunt doar doua! Cu respect,MNPop P.S. Doresc noii conduceri a Colegiului sa reuseasca sa ducă la bun sfârșit, tot ce își va propune!

  28
  6
 • Am văzut în această seară sfârșitul unei emisiuni pe postul local AS-TV (vreo 20 de minute), și am ajuns la concluzia că vorbeau despre aceste alegeri. Domnul Pop si-a elogiat propria activitate (nu-mi plac oameni care se laudă, ”lauda de sine nu miroase a bine”), dar ce m-a frapat cel mai mult a fost afirmația acestui domn – ”a ieșit cine trebuie”, referindu-se la aceste alegeri. ”Gura păcătosului adevăr grăiește”.

 • Da,domnule sau doamna Neant! Va este jena sa va spuneti numele? Da ,am afirmat ceea ce ati scris! In fiecare profesie exista oameni „cu chemare”‘, oameni pasionati de ceea ce fac,dedicati, ambitiosi,studiosi…..Oameni care pretuiesc mai mult munca si studiul,perfectionarea,decat rutina sau banii! De aceea am facut acea afirmatie! Vreti cumva sa spuneti ca au fost „‘aranjate”‘ sau mai rau „‘cumparate” alegerile ? Aveti grija ce afirmati ! Si, inca ceva ! Din moment ce am facut aproape de unul singur ,multe activitati voluntare pentru oamenii din jurul meu, de ce sa nu le fac cunoscute, dupa atata timp? Nu doresc sa ma laude nimeni,dar nici sa nu se spune ca,..”‘.ästa nu a facut nimic 20 de ani”‘! Imi pare rau ca nu putem discuta”‘ tete -a -tete”‘….Ati mai afla multe!

 • Vă mulțumim domnule doctor pentru tot ceea ce ați făcut pentru acest oraș și este o onoare să vă avem printre noi, comentacii de serviciu! Prezența Dvs aici reconfirmă faptul că timponline este un ziar de calitate, fără cancan și manelisme cum sunt alte ziare locale!

 • Când ești prea slab pentru Cluj Napoca și te consideri prea bun pentru Bistrița, ia naștere cultul personalității. Părerea cuiva despre un om nu trebuie să coincidă cu părerea acelui om despre el însuși.

  • Asculta,Cultule…….De obicei,un om cult este și manierat! Te-ai gândit mult,sa naști frazele înșirate?Te roade invidia și nu stii cum sa lovesti mai bine……Din fericire pentru mine,tot ce am obtinut(rezultate în diverse domenii,funcții voluntare),m-au consumat foarte mult!Ma refer la munca,sacrificii……Le-am făcut cât am putut de bine! Costul,se vede,începe sa se simtă!Când folosești astfel de termeni ,uita-te puțin în jur,poate găsești pe cineva din politica….din afaceri,…… As putea sa-ti mai scriu câte ceva,dar ma opresc! Pentru un No Name,ajunge!

  • Dacă îmi amintesc bine ați eșuat și în politică. Laudele făcute de ”No Name” sunt măgulitoare dar criticile făcute de ”No Name” sunt dureroase. Cei care nu acceptă criticile n-au înțeles nimic din democrație. Ion Rațiu definea foarte simplu democrația în 1990: ”Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!”.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS