Sănătate

Colegiul Medicilor Stomatologi își alege conducerea. Dr. Marius Pop nu mai candidează

Dr. Marius Nicolae Pop, medic primar stomatolog, care a condus în ultimele cinci mandate Colegiul Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat. Astăzi, 153 de stomatologi din tot județul sunt așteptați să își voteze colegii pentru Consiliul Teritorial care își va alege apoi și președintele.

Dr. Marius Nicolae Pop, care este preşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni şi membru al Clubului Lions Bistriţa, a reușit, din postura de președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud, să organizeze numeroase lecții de profilaxie din școli, însoțite și de donarea de periuțe și pastă de dinți, să convingă autoritățile să deschidă cabinete școlare la standarde moderne și a luat atitudine, de fiecare dată, când impostura și-a făcut loc și în această profesie.

Încă din penultimul mandat, dr. Marius Nicolae Pop a anunțat că își dorește să lase locul unor colegi mai tineri care să ducă mai departe activitatea organizației profesionale, așa încât, pentru mandatul 2023-2027, nu și-a mai depus candidatura pentru nicio funcție.

Pentru Consiliul Teritorial al Colegiului Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud candidează 20 de medici, iar pentru Adunarea Generală Națională a Colegiului Medicilor Stomatologi din România alți 12.

Scrutinul are loc astăzi, 11 noiembrie, între orele 8.00 și 18.00 la sediul CMS Bistrița-Năsăud de pe strada Gării nr. 9-11, etaj 1.

1 comentariu

  • Ma bucur ca, nu ati uitat ce am declarat de mai multe ori ,in ultimul timp! Nu mi-am facut decat datoria in ultimii 20 de ani, de cand colegii, mi -au acordat increderea! Sper ca, nu i-am dezamagit ! Am hotarat eu si colegii din conducere,cu o exceptie , sa lucram in toti acesti 20 ani, in regim de voluntariat si cat mai operativ! As fi incantat sa constat ca, noua conducere ,va avea intelepciunea si vigoarea, sa continue ceea ce inca nu am putut corecta sau realiza! Din fericire,mai am posibilitatea sa ajut noua conducere, atat cat voi mai profesa,in comisii de examene sau daca voi fi acceptat ,in comisia de disciplina, care este alcatuita din medici primari ce nu fac parte din Cons local CMSBN! In incheiere,doresc sa-mi exprim dezamagirea la aflarea intentiei Conducerii CMS National , de a candida din nou ,cu toate confuziile, greselile si aroganta ,pe care le -a afisat de-a lungul timpului! Cu respect,dr.MNPop P.S. Tocmai am votat!

    59
    8
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.