Actualitate

Cine l-a convins pe Radu Moldovan să meargă la CNAM şi ce provocare le-a lansat elevilor

Preşedintele CJ Radu Moldovan, a fost prezent pentru prima oară la deschiderea noului an şcolar la Colegiul Naţional ”Andrei Mureşanu”, în timp ce deputatul Daniel Suciu a fost la Sîngeorz-Băi. ”Elevilor le dau un sfat: să nu urmeze ceea ce văd azi ca excepţie”, a spus Radu Moldovan. (GALERIE FOTO)

radu moldovan cnam 15 sep”E o bucurie şi o onoare ca în zi de sărbătoare să fiu pentru prima dată la deschiderea anului şcolar la CNAM, o şcoală frumoasă, care oferă toate condiţiile unui învăţământ modern. Dau un sfat copilaşilor, celor mai mari în primul rând, să nu urmeze ceea ce văd azi ca excepţie, pentru că sunt şi excepţii, accidente: oameni care n-au învăţat foarte mult au reuşit în viaţă. Dar pentru a avea un viitor sigur, o carieră de succes, există o singură variantă: munciţi cât mai mult, ascultaţi-i pe profesori şi acumulaţi cât mai multe cunoştinţe”, a spus Radu Moldovan.

Şeful CJ a dezvăluit că a primit o invitaţie pe Facebook: ”Una dintre eleve, din clasele mici ca să nu se înţeleagă altceva, m-a invitat pe Facebook să vin la deschiderea anului şcolar şi m-a făcut să şi promit că vin”.

Radu Moldovan le-a urat elevilor un an bun, plin de succese, i-a felicitat pe cei care au ales să se înscrie în clasa a IX-a la acest colegiu prestigios şi le-a transmis baftă elevilor din clasa a XII-a, care vor intra peste un an într-o altă etapă a vieţii.

El le-a lansat o provocare elevilor de la CNAM. ”S-ar putea să nu fiu foarte simpatizat pentru ce spun, dar vă lansez o provocare: eu tot aştept să-i bateţi pe cei de la ”Liviu”. Poate o faceţi anul acesta. Aştept să văd că, pe lângă calitatea actului de învăţământ, o să vă clasaţi pe primul loc la sfârşitul acestui an şcolar, prin rezultate. E adevărat că în sport trebuie să ştii şi să pierzi, dar să nu fie o permanenţă asta, să vă obişnuiţi să pierdeţi”.

Preşedintele Consiliului Judeţean a participat la festivităţile de deschidere de la Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu” şi daniel suciu an scolar sg baiColegiile Naţionale ”Liviu Rebreanu”, ”Andrei Mureşanu” din Bistriţa şi ”Petru Rareş” din Beclean.

Deputatul PSD Daniel Suciu a mers la deschiderea anului şcolar la Sîngeroz-Băi: ”Bun revenit tuturor elevilor ce se întorc la şcoală, iar micuţilor ce intră în clasa pregătitoare sau în clasa întâi, mult succes. O să vă amintiţi emoţia acestei zile toată viaţa, deopotrivă copii sau părinţi. M-am bucurat sa fiu la deschiderea anului şcolar la Sîngeorz-Băi, unde acum peste 50 de ani mama mea începea şi ea şcoală. Mă voi mândri mereu cu rădăcinile mele”.

AICI MAI MULTE FOTOGRAFII!

1 deschidere an scolar cnam 2 deschidere an scolar cnam 3 deschidere an scolar cnam 4 deschidere an scolar cnam

8 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS