Sport

Cine sunt jandarmii care vor intra în ring să lupte la Campionatul Național de Kickboxing

Trei jandarmi vor intra în ring să lupte la Campionatul Național de Kickboxing care va fi organizat la Bistrița în perioada 27-28 aprilie: lt. Valentin Sachelaru, plt. Daniel Morar și plt. adj. Tudor Orban, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Toți trei practică acest sport în timpul liber și au rezultate apreciabile în rândul profesioniștilor acestui sport, potrivit unui comunicat al IJJ Bistrița-Năsăud.

Valentin Sachelaru s-a născut în județul Satu-Mare, iar în prezent este încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – Serviciul Ordine și Siguranță Publică. Iubește acest sport și îl practică de peste 14 ani. Are la activ 19 meciuri jucate, cu 12 victorii, cea mai recentă victorie fiind obținută anul trecut. Este legitimat în prezent la Clubul Sportiv Profesional Fight Gym Bistrița-Năsăud și îl are antrenor pe Ionel Burduhos. Duminică, 28 aprilie 2024 va lupta la categoria 77 kg, Super Fight.

Daniel Morar este încadrat în prezent la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil iar sportul îl ajută atât la menținerea unei stări de sănătate optime, precum și la îndeplinirea în cele mai bune condiții a misiunilor la care participă în teren, alături de colegi. Este legitimat în prezent la Clubul Sportiv Profesional Fight Gym Bistrița-Năsăud și îl are antrenor pe Ionel Burduhos. Practică acest sport de aproape 11 ani, iar în cadrul Galei de duminică va lupta la categoria 100 kg, Super Grea.

Valentin și Daniel vor participa la Gala Transilvania Mix Kombat din 28 aprilie 2024.

Tudor Orban practică acest sport de mult timp, însă în ultimii 5 ani a început o pregătire intensă în această direcție și până în prezent a participat doar la două competiții pe care le-a câștigat. De această dată va participa sâmbătă, 27 aprilie 2024 la Campionatul Național de Kickboxing – amatori.

Reamintim că jucători de kickboxing profesionist atât la nivel național, precum și internațional vor fi prezenți la Sala Polivalentă din municipiul Bistrița, (str. Vasile Conta) în perioada 27-28 aprilie 2024.

Etichete

12 comentarii

  • Si care e problema noastra ce fac ei in timpul liber?! Ca se mentin intr-o conditie fizica buna nu ii ajuta sa va protejeze mai bine?! Ce intrebare stupida,pur si simplu rautacioasa!!

   17
 • @Louis de Funès Scărlătescu
  după tine cum ar trebui s-arate un jandarm de la Serviciul Ordine și Siguranță Publică?
  în trei rânduri te rog ..evită glumele că nu-i cazul
  nu mai comentați dacă n-aveți nimic de adăugat! (3 comedianți Paradox, Patraulea și Sportivu dopat)

  6
  9
 • Ăștia ce comentați aiurea, mergeți și mai și gândiți! Că fac sport nu e bine că sunt grași nu e bine..ba să facă sport sa mai trântească cate un smardoi și umflat care nu vor a se legitima că ei știu legea.
  PS. Nu sunt din domeniu, nu țin partea nimănui dar hai sa ne mai vedem și de ale noastre oi că prea le știm pe toate.

  29
  9
  • Ok,oare cind o sa vedem un politist local,ca face asa ceva. Din 80 de persoane,macar unul. Hai ca se poate!

   10
 • …adica Balan Marius-Horea (ECOLOGIST), comentez, inca mai pot comenta. In viitor, nu se stie.
  Stii de ce comentez? Pentru ca Jandarmeria, la fel ca toate institutiile publice, exceleaza la rate-uri, insa este repetenta la serviciile pe care ar trebui sa le asigure.

  Stiu ca tu ai facut armata ca si cdt. de paza + ce mai zic gurile rele, ca ai facut si voluntariat la Securitate, da no, ce e de zis, trebuie zis. Asta e, ti-a trece…. :))

  6
  3
 • Asptept profesorii de romana sa predea biologie si politistii sa impleteasca sau judecatorii sa mearga la concursuri regulate…cel mai bun bucatar!
  Pe banii mei faci ce ti scrie in fisa postului…nu prostului ce plateste impozite!

  5
  3
  • Pe banii tai, pe banii tai mai bine ai lua tu niste ore de gramatică.
   Ce zici? Sau ai impresia sa ai scris corect?
   La mulți înainte de a li se permite de a comenta ar trebui sa îi întrebe ceva de cultura generala sau un test de IQ că mulți își dau cu părerea și nu știu scrie sau habar nu au ce vorbesc.

   5
   4
  • Ce poze minunate…dar sunt cam mari pentru capul rau…cret!
   Mai mult par decat minte!

   1
   5
 • @analfabetul misterios
  ești prost de bubui ..mă confunzi-intenționat-din-lipsă-de-ocupație cu domnul Bălan ba` mai adaugi din punctaje ..vezi de treabă că tot prost ești!
  n-ai adăugat nimic la rahatul emis mai sus..scrie NEGRU pe ALB sunt în timpul liber și au pasiuni altele decât pescuitul, liniuțele, toba spartă sau lipit afișe.
  ”stare de sănătate optimă și îndeplinirea în cele mai bune condiții a misiunilor la care participă în teren”
  nici asta n-ai văzut citești doar titlul și sari la muștar fără mititei sau ca hîrjoaba la urs cu mâna goală!

  Jandarmeria excelează la rate-uri? (rateuri ai vrut a scrie analfabetule)
  + 8000 misiuni + amenzi în valoare de 610.000 lei (statistică 2023)

  @Omu din sistem – pensionar la 45 –
  pentru competiție e obligatoriu echipamentul de protecție ..manuși, protecție dentară, cască, tibiere etc etc
  da` de unde să știe comentatoriul neavizat

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.