Actualitate Recomandări

Cine vor fi viceprimari la Bistrița și vicepreședinți la CJ. ”Așa e corect”

Radu Moldovan a vorbit despre cei care ar putea ocupa funcțiile de viceprimari ai Bistriței și de vicepreșdinți ai Consiliului Județean, în condițiile în care PSD are majorități clare: 11 la CL și 19 la CJ.

”Noi suntem oameni de cuvânt, de fiecare dată am spus că și în politică trebuie să fie lucruri corecte. Eu am făcut un angajament față de Ioan Țintean și ALDE că indiferent de rezultatul alegerilor noi vom face un parteneriat în Consiliul Local Bistrița și Consiliul Județean și vom încerca să creăm majorități peste tot în Consiliile Locale unde vom putea. Pe această cale anunț că va fi respectat cuvântul pe care mi l-am dat, chiar dacă avem majoritate și în CL Bistrița și în CJ. Așa mi se pare corect, ca angajemanetele pe care le luăm să fie respectate. Dacă ALDE va decide că domnul Ioan Țintean va fi alegerea, va fi domnul Țintean. Într-o discuție privată așa mi-a spus, că ar intenționa să vină vicepreședinte la CJ. Al doilea vicepreședinte? Dacă domnul Alexandru Pugna va dori să continue alături de mine… În principiu, da. La Consiliul Local Bistrița, va fi același lucru, un viceprimar de la ALDE, nu știm cine. Organizația Municipală decide cine va fi primar din partea PSD”, a declarat președintele PSD Bistrița-Năsăud.

Primarul Ovidiu Crețu a precizat: ”A doua funcție de viceprimar ne gândim să nu o dăm, de ce să o dăm dacă avem noi majoritate? Trebuie să discutăm”.

Radu Moldovan a reacționat: ”Îmi pare rău că trebuie să intru în contradicții din prima zi cu domnul Crețu, dar va fi un viceprimar de la ALDE”.

În CL Bistrița, din partea ALDE au intrat fostul primar Vasile Moldovan și președintele ALDE Bistrița, Gelu Muthi, consilier local și în mandatul trecut.

Pentru funcția de viceprimar din partea PSD numele vehiculat este Cristian Niculae, primul pe lista PSD.

6 comentarii

 • Crețu ăsta este extraordinar, face pe șefu și cu Radu Moldovan… Bistrițeni, cred că bănuim cu toții ce ne așteaptă pe toți, dacă cu persoana domnului Radu Moldovan își permite să se contreze într-o conferință de presă în văzul tuturor, și asta cum, pe o temă cât se poate de normală, Bistrița trebuie să aibă 2 viceprimari…

  • da Cretu il considera pe Moldovan mult inferior… asta se stie
   de fapt Cretu considera pe toata lumea inferioara lui

 • Jocurile sunt facute inainte de alegeri, sunt curios daca pe Avram il va inlocui Moldovam/? Daca are doi nu se va face nimic. O seara faina !

 • „Spritarul” Avram,cu acte in regula ,conform politiei rutiere Bistrita,viceprimar…? Sper ca presedintele Cj Modovan,sa se mai gandeasca,sunt destui oameni in PSD,mult mai de valoare si cu caracter.

 • Sa speram ca ALDE si d-nul Tintean isi vor respecta promisiunea . Daca l-au propus pe d-nul Moldovan sa candideze pentru functia de primar ar fi absurd sa nu-l numeasca acum viceprimar . Ar insemna ca doar s-au folosit de el iar in toamna…nu se vor inghesui multi sa-i voteze .
  Nu inselati increderea celor care au fost alaturi de voi .
  Daca il inlaturati pe d-nul Moldovan propunand alt viceprimar inseamna ca raspundeti unor comenzi si nu meritati increderea acordata drept urmare USB va vi in toamna USR si procentele castigate nu vor fi putine !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.