Actualitate

Asfalt nou pe strada Valea Ghinzii

(FOTO) Ca urmare a lucrărilor efectuate în vederea realizării stratului de bază din mixtură asfaltică, circulația auto pe strada Valea Ghinzii, km 0+000-2+350, a fost închisă în perioada vineri 13 august, ora 17.00 – sâmbătă 14 august, ora 10.00.

”Se toarnă primul strat de asfalt (binder) pe Valea Ghinzii, deci înțelegerea cu executantul funcționează!”, spune primarul Bistriței, Ioan Turc.

https://www.facebook.com/ioanturcpnl/posts/864651304458051

Primăria Bistrița are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Drum de acces și utilități aferente Complexului Sportiv Polivalent”, în valoare de peste 27 de milioane de lei, bani prin PNDL. Din cadrul acestui obiectiv fac parte str. Valea Ghinzii și str. Aerodromului, unde sunt prevăzute și lucrări de amenajare a trotuarelor și realizarea rețelei de canalizare menajeră. Lucrările au demarat în septembrie 2019, constructor fiind MIS Grup.

Proiectul în valoare de 27 milioane lei, derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), presupune următoarele lucrări: rețea de alimentare cu apă către Complexul Sportiv Polivalent; rețea de canalizare pe str. Valea Ghinzii până la Complexul Sportiv Polivalent; rețea de colectare apă pluvială; rețea alimentare energie electrică pentru Complex Sportiv Polivalent; asfaltarea străzilor Valea Ghinzii și Aerodromului până în localitatea componentă Unirea și până la Complexul Sportiv Polivalent (cu trotuare pe ambele părți ale străzii, cu pistă de cicliști cu două sensuri de mers), pe o lungime de 3,2 km; iluminat public stradal cu tehnologie LED si cabluri îngropate; calibrarea rețelelor de utilități astfel încât să satisfacă și nevoile locuințelor din zonă.

https://www.facebook.com/primariamunicipiuluibistrita/posts/193984706103696

5 comentarii

  • Ce intelegeri trebuie sa aveti cu executantul lucrarii, domnule primar? Exista un contract de executie intre primarie si Mis grup, care trebuie dus la capat. Daca executantul lucrarii nu-l respecta, trebuie penalizat conform contractului.
    Luna aceasta se implinesc 2 ani de cand se lucreaza la acest drum, de ce le-ati permis sa nu faca nimic pe acest santier de anul trecut din noiembrie pana anul acesta in iunie?
    Acum ne spuneti ca faceti intelegeri?

  • Stați liniștiți că că această lucrare mai durează, nu se termină anul asta. Nimeni nu zice de termenul de finalizare. Dar îi bine că măcar o început.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.