Actualitate Recomandări

Circulație închisă pe strada Aerodromului pentru lucrări

Ca urmare a lucrărilor care se execută pe strada Aerodromului în cadrul proiectului “Drum de acces și utilități aferente Complexului Sportiv Polivalent”, circulația auto va fi închisă începând cu data de luni 30 august, ora 08.00 până în data de 7 septembrie, ora 19.00.

Participanții la trafic și riveranii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte reglementările cu privire la restricționarea circulației.

Primăria Bistrița are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Drum de acces și utilități aferente Complexului Sportiv Polivalent”, în valoare de peste 27 de milioane de lei, bani prin PNDL. Din cadrul acestui obiectiv fac parte str. Valea Ghinzii și str. Aerodromului, unde sunt prevăzute și lucrări de amenajare a trotuarelor și realizarea rețelei de canalizare menajeră. Lucrările au demarat în septembrie 2019, constructor fiind MIS Grup.

Proiectul în valoare de 27 milioane lei, derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), presupune următoarele lucrări: rețea de alimentare cu apă către Complexul Sportiv Polivalent; rețea de canalizare pe str. Valea Ghinzii până la Complexul Sportiv Polivalent; rețea de colectare apă pluvială; rețea alimentare energie electrică pentru Complex Sportiv Polivalent; asfaltarea străzilor Valea Ghinzii și Aerodromului până în localitatea componentă Unirea și până la Complexul Sportiv Polivalent (cu trotuare pe ambele părți ale străzii, cu pistă de cicliști cu două sensuri de mers), pe o lungime de 3,2 km; iluminat public stradal cu tehnologie LED si cabluri îngropate; calibrarea rețelelor de utilități astfel încât să satisfacă și nevoile locuințelor din zonă.

https://www.facebook.com/primariamunicipiuluibistrita/posts/203237731845060

3 comentarii

  • Super! Asfaltarea şi pistele de biciclişti de pe strada Aerodromului. Facilitățile din Wonderland sunt construite pe terenul nostru a celor din Unirea şi nu pe terenurile celor din Ghinda şi ar fi firesc ca noi cei din Unirea să beneficiem cu prioritate de aceste facilități.

    • Piste de biciclete se fac numai pe Ghinzi pe strada gunoierului. Nuştiu pentru cine se fac că nu merge nimeni cu biciclete pe acolo nici măcat gunoierul că săracul nici pe bicicletă nu ştie să meargă.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.