Actualitate

Mai multe persoane, prinse cu droguri asupra lor. Șofer drogat, oprit pe DN 17

(FOTO) Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au depistat asupra mai multor persoane, substanțe susceptibile a avea efect psihotrop, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În 28 august, jurul orei 23:40, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 18 ani din Satu Nou, care era însoțit de un bărbat de 45 de ani din aceeași localitate, în calitate de pasager în autoturism.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, asupra tânărului de 18 ani a fost găsit un plic de conținea o substanță albă de tip praf, iar asupra bărbatului de 45 de ani au fost găsite 11 plicuri ce conțineau o substanță albă de tip praf și o pastilă albă, substanțe susceptibile a avea efect psihotrop, cât și un dispozitiv de tip grinder.

În jurul orei 03:10, polițiștii Biroul de Ordine Publica, au depistat trei persoane din Albeștii Bistriței și Viișoara. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, asupra lor au fost găsite 4 plicuri cu substanță solidă cristalizată de culoare albă, susceptibilă a avea efect psihotrop.

Bunurile găsite au fost ridicate de către polițiști, întocmindu-se dosare de cercetare penală în vederea documentării faptelor.

La aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier, au surprins cu aparatul radar pe Drumul Național 17, prin localitatea Unirea, un autoturism ce se deplasa cu o viteză peste limita legală pe acel sector de drum.

A fost oprit în trafic autoturismul și identificat șoferul în persoana unui tânăr de 20 de ani din Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind negativ iar la testarea cu aparatul Drug Test 5000 rezultatul a fost pozitiv în cazul substanțelor Cannabis-5 și Amfetamină.

Conducătorul auto a fost ulterior condus la spital pentru recoltate de mostre biologice.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Foto: IPJ BN

Etichete

5 comentarii

  • patrule mai dese, mai ales pe la festivaluri din astea ciudate, prin zone stiute de tineri dar rar verificate, atentie la cei care desi nu au nici un venit sau afacere dar au haine de firma, fac concedii de lux, au bolizi de lux…. este simplu. de unde sa aiba bani daca nu din infractiuni?????????????????????????????? si cred ca e bine sa fie luati si agaricii astia, ca asa asteptand rechinii….se umple judetul de droguri si trafic de persoane!!! filtre cat mai des sa sufle domnule in fiole…si teste de drog, si caini specializati care sa ii simt si cand trec pe langa ei!!! sunt destui catei fara stapani care ar putea fi utilizati in scopuri absolut civice!!!

  • Cate exemple ce tineri din generatia 2000 cunoasteti?
    Problema mare e la distribuitori unde e implicat partidul, politia si borfasi, vezi cazul M Negrea si apoi fraieresc ca le dau pe gratis la pustani.
    La politicieni de ce ne e teama sa le comentam?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.